Meny

Vare.nr 133-5574

SFP+ Direct Attach Cable (DAC) flerfarget

Blå, grønn eller oransje SFP+ Direct Attach Cable. Det er ikke bare nettverkskabler som kan fargekodes. Nå får du SFP+ DAC i flere farger. Effektforbruket med SFP+ DAC-kabel er svært lavt, noe du kan lese mer om i lenken i produktbeskrivelsen. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 27
Levering 1-2 dager
365 NOK eks. mva
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  SFP+
  Connector
  DAC
  Interface
  Copper
  Data rate
  10Gbps
  Range
  0,01

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 105-9650
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6A patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
41,20 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 188-3049
SFP+ DAC Direct Attach Cable er et produkt som kan brukes som kortere patchkabel istedenfor dyrere SFP+ med laser og fiberkabel, og du får hastigheter opp til 10 Gbps. Hvis du vil konfigurere med ulike konfigurasjoner på side A og side B, så ta kontakt, vi løser det.
356 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 117-1830
Rød LC til LC Singlemode 9/125 Duplex Yd 2.0 mm. Unike farger gjør det enklere å identifisere og dokumentere. Det reduserer også risikoen for å ta feil kabel når omkobling skal skje. Velg den røde fiberen for utvalgte koblinger der du vil gjøre det enkelt å med det blotte øye identifisere riktig kabel og unngå kostbare feilkoblinger.
138 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-0050
Samle sammen og merk med farge samtidig. Åtte forskjellige farger gjør det enkelt å dele opp kabelstammene og forenkler dokumentasjonen. Velg modellen med fasthull når båndet skal skrus fast.
407 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 104-0000
Selvlåsende strips fra Panduit av polyamid med høy strekkfasthet både i standard utførelse og med skriveoverflate, såkalte merkestrips.
32,10 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter