Meny

Vare.nr 33-1439

SFP+ Direct Attach Cable (DAC)

SFP+Cu Direct Attach er et produkt å bruke som kortere patcckabel i stedet for dyrere SFP-er og fiberkabel på hastigheter opp til 10GB. Les mer

Varianter

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet 18
Levering 1-2 dager
124 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  SFP+
  Interface
  Copper
  Range
  0,5
  Data rate
  10Gbps
  Connector
  DAC
 • Produktbeskrivelse

  SFP+Cu Direct Attach er et produkt å bruke som kortere patcckabel i stedet for dyrere SFP-er og fiberkabel på hastigheter opp til 10GB. "Direct Attach-kabeln" bruker en twinaxial-kabel og man kobler helt enkelt samme utstyrets SFP-busser uten å konvertere til filber eller Ethernet og dermed blir produktet langt rimeligere å produsere.

  Passivt eller aktivt?

  Den passive kabelen inneholder ikke elektronikk og fungerer perfekt opp til ca 7m lengde avhengig av lokale forutsetninger. For de lengste lengdene bruker vi en aktiv kabel med forsterkende elektronikk som gir en makslengde på ca 12m. Vi anbefaler aktive kabelen fra 7 meter, men tilbyr også passiv for gunstige forhold i billig installasjoner.

  • Multi-rate fra 1Gbps till 10,5Gbps Ethernet & FiberChannel
  • Støtte for 1x, 2x, 4x, 8x Fiber Channel
  • Lavt strømforbruk, bare 0, 5W
  • Kompatibel med SFP+ MSA

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 88-3049
SFP+ DAC Direct Attach Cable er et produkt som kan brukes som kortere patchkabel istedenfor dyrere SFP+ med laser og fiberkabel, og du får hastigheter opp til 10 Gbps. Hvis du vil konfigurere med ulike konfigurasjoner på side A og side B, så ta kontakt, vi løser det.
352 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter