Meny

Vare.nr 20204949

Panduit® Buntebånd Pan-Steel-Serien SS304

Panduit Pan-Steel buntebånd i rustfritt stål for høy sikkerhet. Kan brukes i svært korrosive miljøer og utsatt for kjemiske urenheter i lang tid uten å miste sin funksjon. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 5 pac
Levering 1-2 dager
724 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Selvlåsende buntebånd i rustfritt 304 og 316 stål for en holdbar og meget høy motstand mot korrosjon og rust i svært kjemiske miljøer. Det patenterte låsehodet som sikrer låsing selv om det er montert opp ned og utsatt for konstante vibrasjoner. Takket være de avrundede kantene på båndet skader de ikke kablingen eller slangen de omfavner selv etter flere år med vibrasjon.

  Dette gjør det til et uslåelig produkt for produksjon og vedlikehold i marine, offshore, olje og gass, shipping, papirmasse, vindenergi, mat, farmasøytisk og kjemisk industri.

  Lang holdbarhet gir lave kostnader i installasjonens livssyklus både i lett tilgjengelige rom, men kanskje spesielt i kritiske installasjoner og hvor reparasjoner er kompliserte eller farlige. En smart og patentert selvlåsende designløsning som låses hvor du vil på hele båndet.

  • Lang levetid gir god økonomi
  • Glatte og avrundede kanter
  • Selvlåsende både opp og ned
  • Innendørs/utendørs
  • UV-bestandig
  • 304/316 rustfritt stål 
  • Mange lengder

  Runda hörn.jpg

  Våre buntebånd i rustfritt stål fra Panduit har avrundede sider, noe som gjør dem tryggere å montere og reduserer risikoen for skjæreskader. Når de er montert riktig, skjærer de ikke inn i kablingen eller slangen de holder, selv om de blir utsatt for vibrasjoner.

  snabblåsningjpg.jpg

  Den patenterte låsefunksjonen sikrer en presis og sterk låsing som ikke risikerer å løsne selv om installasjonen er slik at låsen på buntebåndet plasseres opp ned og/eller utsettes for vibrasjoner.

  låsfäste 3.jpg

   

  Tilbehør for de fleste bruksområder og løsninger.

  tillbehör.jpg

  Hvis du har spørsmål og bekymringer om mål, materialer, bruksområder og verktøy, vennligst kontakt oss på info@direktronik.se eller ring oss gjerne 08-52400700 for en konsultasjon.

  Til selvstudium kan du få noen av databladene om de forskjellige variantene som finnes tilgjengelige. Se også flere data om Pan Steel buntebånd i katalogen på side B3.4 og tilbehør på side B3.24-B.3.27. 

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Längd (mm) *
  201
  Bredd (mm) *
  7,9
  Tjocklek (mm) *
  0,3
  Max Diameter (mm) *
  51
  Material
  Stainless Steel Type 304
  UV-beständighet
  >20 years
  Min arbetstemperatur(C) *
  -60
  Max arbetstemperatur(C) *
  538
  Certifieringar
  UL E56854,CE,ABS,GL,SAE,BV,LR,DNV,USCG
  Färg
  Metallic
  Förpackningsstorlek
  50
  E-nummer
  15 173 58
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Med en elastisk strips får du pålitelig og bedre bunting av både fiber og kobberkabler for de fleste krevende miljøer.
35,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
To kabelstrips i Panduit Pan-Ty-serien som er tilpasset og konstruert for å møte strenge krav fra bransjer som næringsmiddel-, drikkevare- og legemiddelindustrien..
299 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Pandiut Tefzel-kabelstrips når applikasjoner krever maksimal motstand mot spenninger som kjemikalier, gammastråling, UV-stråling og ekstremt høye og lave temperaturer.
2 080 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Buntebånd når du vil at det skal være så mykt og beskyttende som mulig. Justerbar, åpen og gjenbrukbar om og om igjen.
252 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Borrelåsbånd i flere farger, og som du enkelt kan klippe til ønsket lengde. Kan brukes til de fleste oppgaver der du må bunte kabler.
75,10 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter