Meny

Vare.nr 138-7050

Solid veggskap for IP55-miljø

Solid svenskprodusert 19”-skap av sveiset stål som gjør det mulig å installere den i miljøer hvor ellers vann, støv og smuss raskt tar livet av produktene. IP55 vurdert. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
Planlagte leveranser 2024-07-18 1 st
7 170 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Ruggat svensklaget 19” skap med sveiset stål som gjør det mulig å installere den i miljøer hvor ellers vannet, støv og smuss raskt tar livet av produktene. Vurdering IP55 betyr at du er tilstrekkelig beskyttet mot støv og sprøyte vann for de fleste bruksområder både inne og utendørs. Skapet leveres komplett med 2 x 19" profiler i galvanisert stål. Profilene er montert 80 mm i skapet og justerbar 66 mm i dybde. Vegg beslag, flenser og sett med 20 stk. kurvmuttere og skrue er med i leveringen.

  For ekstreme miljøer utendørs og ved kyst må et rustfritt alternativ vurderes, også i situasjoner der det er fare for overskylling av vann kan spesialversjoner være nødvendig. Vi har tilgang til en rekke utvalg og produserer også spesielle skap på kort varsel. Ta kontakt med din forespørsel og vi vil hjelpe deg.

  • Døren kan åpnes 175 °, høyrehengt med sylinderlås (venstrehent på forespørsel)
  • Fast sidepaneler og bakdekselet gir robuste konstruksjon
  • Delelig kabelinngang gjennom taket eller bunn plate
  • Jordtilkobling på skapsvep og dør
  • Overflatebehandling: RAL 7035 (grå) strukturert pulverlakkering (farge på forespørsel)
 • Tilbehør

  256 NOK eks. mva
 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Med Rackstuds serie II trenger du aldri mer å bruke en klassisk kassemutter. Monteringen går betydelig raskere, ikke minst når utstyret skal flyttes fra ett sted til et annet. Takket være tappene, kan utstyret henges på plass, og du slipper å balansere det i den ene hånden. Rackstuds gir sikrere montering, og du får tid til å gjøre andre ting.
164 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En praktisk og smart løsning til skrivebordet, messer, serverrom eller andre situasjoner der du enkelt vil kunne presentere og demonstrere, eller kanskje bruker til tester/evaluering av 19" utstyr.
576 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Veldig kostnadseffektiv og smidig termineringsboks i metall for FTTx-installasjoner. Små mål og lett tilgang foran gjør den rask å jobbe med og lett å plassere.
102 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Basert på samme kabelbeskyttelse som 38-2012/13, men med tydelige, gule, langsgående bånd som gjør at du tydelig ser hvor kablene ligger. En enkel, rask, trygg og elegant installasjon som holder i lang tid.
701 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den nye OttoE-serien fra Etherwan er et etterlengtet produkt. Vifteløs og med tilkoblingsenhet for strøm og reléutganger foran gir naturlige fordeler ved installasjon og service. Samtidig som det gir en installasjonshøyde på bare 100 mm. Trenger du en Profinet-kompatibel enhet? Da må du velge Gigabit-varianten.
2 130 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter