Meny

Løft drivhuset ditt til et nytt nivå

Med våre trådløse miljøsensorer i drivhuset ditt kan du enkelt ta kontroll og optimalisere forutsetningene for rekordavlinger. Kan utvides i det uendelige. Enten du har ett eller hundre målepunkter kan du bruke loggerne for å ta avlingene til et nytt nivå. Overvåking, alarm og historikk gjøres på mobiltelefon, via e-post eller som dashbord på PC-en. Sensorene kobler seg til eksisterende Wi-Fi eller via mobilnettet.

Innsamlingsenheter for drivhus

Riktige forutsetninger i luften

Vi vet alle at det er viktig med riktig temperatur og luftfuktighet i drivhus, men det er like viktig med lys. Uten lys blir det ingen fotosyntese, og derfor har våre loggere alle disse tre parametrene innebygd – temperatursensor, luftfuktighetssensor og lux-sensor for lys. 

Ta dyrkingen til et nytt nivå

Hvordan har egentlig plantene dine det? Like viktig som å sikre at luften har de riktige forutsetningene, er det naturligvis at bedet har ønsket fuktighet og temperatur. Til våre miljøloggere for drivhus kan du koble flere eksterne sensorer for å kontrollere nettopp dette. Hvis du vil ta det ett skritt videre og eksperimentere med forskjellige CO2-nivåer i drivhuset, kobler du til CO2-sensoren vår.

Historikk og varsling slik du vil ha det 

Alle data lagres i en gratis skytjeneste, slik at du kan vise data over tid samt eksportere dem. Du kan velge grenseverdier, slik at du blir varslet hvis verdiene avviker.  

Eksterne sensorer til drivhuset ditt

20109345.jpg


 Slik gjør du for å begynne å ta kontroll og optimalisere drivhuset:

 1. Velg den typen innsamlingsenhet som er best egnet for miljøet din. De finnes med eller uten display og med forskjellig IP-klassifisering. 

 2. Alle innsamlingsenheter har interne sensorer for temperatur, luftfuktighet og lys. I tillegg kan du bruke eksterne sensorer, se under. 

 3. Sensorene kobles til eksisterende Wi-Fi ved hjelp av QR-kode. Hvis du ikke har Wi-Fi, velger du en modell som kobler seg til via mobilnettet. Alle data sendes til en gratis skytjeneste. 

 4. I skytjenesten definerer du grenseverdier og velger hvordan du eventuelt vil bli varslet.

 5. Nå kan du se aktuelle verdier, historikk i appen på mobilen eller i et dashbord på PC-en, samt være trygg på at du blir varslet hvis det skjer noe uønsket som kan skade plantene dine.

Koble eksterne sensorer til butikkovervåkingen din

 

Hvorfor skal jeg bruke Direktroniks Wi-Fi-sensorer i drivhuset mitt?

 • Det kreves ikke ekstra utstyr eller gateway. Sensorene bruker Wi-Fi-nettverket som finnes i drivhuset.
 • 4" display for avlesning på stedet.
 • Kostnadseffektiv installasjon, siden de trådløse sensorene er batteridrevne.
 • Kan bygges ut «i det uendelige». Skytjenesten kan håndtere mange sensorer.
 • Nye sensorer legges enkelt til ved hjelp av QR-kode
 • Skytjeneste med dashbord og alarmfunksjon er inkludert.
 • App for kontroll og varsling på mobiltelefon.

 

Kontakt oss gjerne. Vi svarer innen tre ringesignaler, og vi hjelper deg gjerne med å velge den riktige løsningen for deg. 

 

20109257_c.jpg

 

Produktområder

Vare.nr 20109257
WiFi & SIM för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
2 190 NOK eks. mva
Vare.nr 20109256
Wi-Fi-sensor for temperatur, luftfuktighet, lux, vibrasjon
769 NOK eks. mva
 
Temperatur, luftfuktighet, lux med mer. En serie solide og fleksible loggere i flere utførelser som lar deg skreddersy overvåkingen.
2 460 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Alarm ved uønsket temperatur, samt slå på og av tilkoblet utstyr via app på mobilen eller etter tidsplan. Koble enheten til nærmeste stikkontakt for å komme raskt i gang med overvåkingen. Enkel, smart og pålitelig. Kraftig skytjeneste er inkludert. Alarm via e-post, SMS (valgfritt i skytjeneste) eller som pushvarsling i app hvis verdiene ikke er som ønsket. Temperatursensor er ikke inkludert, se under tilbehør.
744 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter