Meny

Vare.nr 20115039

AS7716-24SC, 16-Port 100G QSFP28 and 8 module slots switch

Cassini-pakketransponderen (OBS – bare maskinvare!) gjør det mulig for nettverksoperatøren å enkelt utvide og migrere eksisterende metro- og langdistanse Dense Wavelength Division Multiplexing-nettverk (DWDM) for å legge til nye kapasiteter på 100G og utvide inter-datasenter- og Layer3-tjenester. Cassini har en formfaktor på 1,5RU med en systemgjennomstrømning på 3,2 Tbps basert på Broadcom StrataXGS™ Tomahawk™ Plus switch-silisium. Cassini-designen har 16 faste 100 Gigabit Ethernet QSFP28-porter og 8 linecard-plasser for å innlemme en fleksibel kombinasjon av ytterligere 200GbE-porter eller DCO optiske porter basert på koherent DSP og optiske transceivere fra ledende optiske teknologipartnere. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
300 550 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  20115039_3.jpg

  20115039_2.jpg

  Den åpne nettverksswitchen kjører Open Network Install Environment (ONIE), som støtter installasjon av kompatibelt nettverksoperativsystem (NOS), inkludert åpen kildekode som Open Network Linux og andre kommersielle NOS-løsninger. Cassini støtter Ethernet- og optiske linjekort med MACsec-sikkerhet for å muliggjøre sikre krypterte tilkoblinger på både klientens sidelenker og metro- eller bredbåndstilkoblinger.

  Funksjoner

  • Høy kapasitet: Full 3,2 Tbps switchingarkitektur.
  • Metrooverføring: 200G 16QAM koherent plug-in-kort.
  • Kostnadseffektiv: Kombinert switch- og transportfunksjon i én enhet.
  • Åpen og fleksibel: Line-side plug-in (CFP2-DCO, 2 x QSFP28). Ikke-koherent/koherent abonnementsforhold på 1:1 til 15:1 (inkludert grå fiber / fargefiber abonnementsforhold), «plug-and-play» med automatisk kondisjonering av den analoge linjen.
  • Enklere å bruke: Transportbiblioteket støtter API-funksjonaliteter: automatisk overvåking, feilrapportering og lignende. Abstraherer kompleksiteten hos L1-overføring.
  • Lang levetid: Redundant 60 mm vifte (3 + 1 viftemonteringer med dobbel rotor). Redundant strømforsyning (1 + 1 PSU).
  • Maskinvareswitch med Open Network Install Environment (ONIE) for automatisk innlasting av kompatible åpne kildekode- og kommersielle NOS-løsninger.
  • Kompatibel med IP Infusion OcNOS™.

  Data Center Interconnect (DCI) er en teknologi som bruker høyhastighets pakke-optisk teknologi for å koble rutere eller servere til og fra flerbruker-datasentre. De siste årene har telekom- og tjenesteleverandører jobbet for å bygge agile nettverk med ekstrem kapasitet for å oppfylle kravene fra den nye virkeligheten med kunstig intelligens (AI), 5G og Internet of Things (IoT). I tillegg har også campus- og småbedriftsleverandører det siste året opplevd en enorm etterspørsel etter hyperskalakapasitet på grunn av netthandel, digitale arbeidsplasser, helse, nettkurs og konferanseverktøy. Veksten av store datamengder gir enorme muligheter på markedet for datasentre og datasenter-interconnect.

  Ifølge markedstrender og flere rapporter beregnes det globale markedet for datasenter-interconnect å vokse til 7,65 milliarder USD innen 2026, noe som tilsvarer en forventet CAGR på 14 % fra 2021 til 2026.

  Edgecores Data Center Interconnect – Cassini, som er bransjens første modulære og åpne kildekodepakketransponder, tilbyr høy kapasitet av kombinerte 100GbE-pakke-switching-porter og 100/200 Gbps koherent optiske grensesnitt. Enheten har en formfaktor på 1,5 RU med en systemgjennomstrømning på 3,2 Tbps basert på Broadcom StrataXGS™ Tomahawk™ Plus-switchsilicon. Edgecores Cassini gjør at nettverksoperatører enkelt kan utvide og migrere eksisterende metro- og langdistanse Dense Wavelength Division Multiplexing-nettverk (DWDM), legge til nye 200G-kapasiteter og forlenge inter-datasenter og Layer 3-tjenester, basert på en åpen nettverksplattform. Over samme infrastruktur med 200 Gbps koherente linjer kan du enkelt dele ressurser og balansere arbeidsbelastninger. I tillegg støtter designen Ethernet- og optiske linjekort med MACsec-sikkerhet for sikre, krypterte tilkoblinger på både klientsidens lenker og metro- eller wide area-tilkoblinger.

  ONIE «Open Network Install Environment»

  Et åpent programvaremiljø som brukes for å installere og konfigurere operativsystemer på nettverksenheter, for eksempel switcher. På norsk kan det oversettes til «åpent nettverksinstallasjonsmiljø». ONIE gjør det mulig for brukere å installere operativsystemer fra forskjellige leverandører på nettverksenheter, slik at de får bedre fleksibilitet og valgfrihet. Det finnes flere programvareleverandører som støtter ONIE, inkludert blant annet Cumulus, Pica8, Big Switch, Asterfusion.

   

   

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  QSFP28
  Standards
  Ja
  Total amount ports *
  16
  Port rate
  100G
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet