Meny

Vare.nr 133-4808

SFP+ RJ45 30m 100M/1000M/10GBase-T

10 Gigabit Ethernet på kobber kan nå endelig brukes på SFP+. De fleste merkevareprodusentene har ikke dette i sitt sortiment, og derfor identifiserer denne seg som en SFP+ SR, DAC eller lignende for å fungere korrekt. Les mer

Varianter

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet webshop 2 st
Levering 1-2 dager
1 830 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  10 Gigabit Ethernet på kobber kan nå endelig brukes på SFP+. De fleste merkevareprodusentene har ikke dette i sitt sortiment, og derfor identifiserer denne seg som en SFP+ SR for å fungere korrekt.

  Videre må din switch støtte autosense (bytte hastighet 100MB/1000MB/10G). Ellers får du en fast hastighet basert på det porten på switchen angir.

  Tidligere måtte du kjøpe nytt nettverkskort til serveren din for å kunne koble den til nettverket hvis du ikke hadde en switch som taklet 10 Gbps med RJ45. Alternativet var naturligvis å kjøpe en meget dyr mediakonverter, som kostet like mye som en ny switch. 

  Denne stikker ut 5 cm fra switch til slutten av bøyebeskyttelsen når RJ45-kontakten er koblet til. 

  Nå kan du bruke en helt vanlig SFP+ i utstyret ditt, koble til en nettverkskabel og endelig får du 10 Gbps på kobberkabel uten å måtte bytte nettverkskort eller kjøpe kostbart eksternt utstyr.

  Modulen vår passer de fleste switcher og nettverkskort. Hvis du ikke finner det du leter etter i de tilgjengelige konfigurasjonene, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg.

  Legg merke til at dette produktet bruker maksimalt 2,5 W, og i henhold til spesifikasjonen for SFP+ skal ikke porter bruke mer enn maksimalt 1,5 W. Tilkoblingen fungerer, men på grunn av varmeutviklingen bør du ikke fulle en switch med disse. 

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  SFP+
  Connector
  RJ45
  Interface
  Copper
  Data rate
  10Gbps
  Range *
  0,03

Alternativer for dette produktet

 
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6A patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
48,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den første virkelig gjennomtenkte, hakefrie Cat6A-patchkabelen på markedet. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet, sørger for at det kreves minimalt med kraft for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastbuen trenger for ikke å skli av festet når kabelen trekkes inn bakveien på trange steder og i kabelvaser.
62,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter