Meny

Vare.nr 33-4808

SFP+ RJ45 30m 100M/1000M/10GBase-T

10 Gigabit Ethernet på kobber kan etter lang ventetid nå brukes på SFP+. De fleste merkeprodusenter har ikke dette i sitt eget utvalg og derfor identifiserer denne seg som en SFP+ SR for å fungere korrekt. Les mer

Varianter

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
1 460 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  SFP+
  Interface
  Copper
  Range
  0,03
  Data rate
  10Gbps
  Connector
  RJ45
 • Produktbeskrivelse

  10 Gigabit Ethernet på kobber kan etter lang ventetid nå brukes på SFP+. De fleste merkeprodusenter har ikke dette i sitt eget utvalg og derfor identifiserer denne seg som en SFP+ SR for å fungere korrekt.

  Tidligere måtte du kjøpe nytt nettverkskort til serveren din for å koble den inn til nettverket hvis du ikke var en av de få som hadde en svitsj som taklet 10Gbps med RJ45. Alternativet var selvfølgelig å kjøpe en meget dyr mediakonverter som kostet like mye som en ny svitsj. 

  Nå kan du bruke en helt vanlig SFP+ i utstyret ditt, koble på en nettverkskabel og endelig har du 10Gbps på kobberkabelen uten å måtte bytte nettverkskort eller kjøpe dyrt eksternt utstyr.

  Vår modul passer til de fleste fabrikat av svitsjer og nettverkskort. Finner du ikke den du ser etter blant valgbare konfigurasjoner, kontakt oss så hjelper vi deg.

  Merk at dette produktet trekker 2.5W MAKS og i henhold til spesifikasjon på SFP+ får en port trekke maks 1.5W. Lenken fungerer, men ikke plasser en svitsj full med disse på grunn av varme. 

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 33-1274
Multikonvertereren gir utstyret ditt riktige forutsetninger uansett hva du går ut fra og hva du vil oppnå i overføringen. Bølgelengder og fibertype er nå ikke noe problem. Bare plugg i SFP/SFP + som du trenger så tar multikonvertereren seg av resten.
9 990 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 05-9650
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6A patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
41,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 08-0050
Den første virkelig gjennomtenkte, hakefrie Cat6A-patchkabelen på markedet. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet, sørger for at det kreves minimalt med kraft for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastbuen trenger for ikke å skli av festet når kabelen trekkes inn bakveien på trange steder og i kabelvaser.
42,10 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter