Meny

Vare.nr 20102630

Fiberswitch i konverterformat, Gigabit, SC

Hvis du trenger en liten switch eller multiport-konverter, har du funnet det riktige produktet. Enheten har det samme formatet som en vanlig konverter, men den har hele fire 10/100/1000Base-TX Rj45-porter der det vanligvis bare sitter én. Det gjør at porttettheten utnyttes maksimalt. På den andre kortsiden sitter selve fiberporten, som i dette tilfellet blir en fast SC-port for 1000Base-lenker, altså Gigabit. Perfekt for deg som ønsker enkel gjennomgang fra fibersiden og videre ut til det kobberbaserte nettverket. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 12 st
Levering 1-2 dager
835 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Söker du en liten switch eller multiport-konverterare så har du kommit rätt. Enheten har samma format som en vanlig konverterare men rymmer hela 4st 10/100/1000Base-TX Rj45-portar där det vanligen sitter en. Detta gör att portdensiteten nyttjas till max. På andra motsvarande kortsidan sitter då själva fiberporten som i detta fall blir en fast SC-port för 1000Base-länkar, dvs Gigabit. Perfekt för dig som vill ha en enkel genomgång från din fibersida vidare ut i ditt kopparbaserade nätverk. Enheten är helt fri från inställningar.

  • 4x10/100/1000Base-T RJ45 med auto MDI/MDX funktionalitet
  • 1x1000Base FX med SC port
  • 16K MAC adresser
  • 8G intern bandbredd
  • Robust metallhölje
  • Klarar att driftas mellan -35C/85C 

   

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  RJ45 - MM SC
  PoE Standards
  Non-POE
  Form factor
  Desktop
  Total amount ports *
  5
  Port rate
  1G
  Uplink Port Rate
  1G
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Hvis du trenger to porter ut fra planlagt konverter, så har vi produktene for deg. Perfekt mellom kobber og fiber når du ikke ønsker å bruke mer aktivt utstyr for å få to RJ45-porter bak. Du kan raskt og enkelt forgreine fiberen i to retninger ved den kobberbaserte delen av nettverket.
464 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
I motsetning til multimode har en singlemodefiber bare én spredningsmodus, én bølgelengde av lys i fiberkjernen. Det betyr at det ikke er forstyrrelser eller overlapping mellom de ulike bølgelengdene som lyset stoppes av ved overføring av data over lange avstander. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som garanterer glasskjernens sentrering, slik at overføringsegenskapene optimaliseres. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
125 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Multimode er kostnadseffektivt for installasjoner der lengden ikke overstiger flere hundre meter. OM3 kreves for å nå makslengden 300 meter på 10 Gbit og er også tilpasset for 40 G og 100 G. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som garanterer glasskjernens sentrering, slik at overføringsegenskapene optimaliseres. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
89,50 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Singlemode fiber har en tynn sentral kjerne. På grunn av dette reduseres antallet lysrefleksjoner som skapes av lyset gjennom kjernen, noe som senker dempingen og skaper muligheten for signalet å ferdes lengre. Vanligste standarden på singlemode fiber er 9/125.
131 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Multimode er kostnadseffektivt for installasjoner der lengden ikke overstiger flere hundre meter. Multimode 62,5/125 OM1 brukes over korte avstander, på 10 Gbit er makslengden 33 meter. Hver Direktronik-fiber gjennomgår en manuell 3D interferometertest som garanterer glasskjernens sentrering, slik at overføringsegenskapene optimaliseres. Det gir jevnt høy kvalitet, slik at du slipper komplisert feilsøking og kostbar etterservice.
68,30 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6A patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
49,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter