Meny

Vare.nr 20116057

Antibakteriell patch Cat.6A Slim S/FTP 30 AWG

En antibakteriell patchkabel som forhindrer vekst av skadelige bakterier som stafylokokker (Staphylococcus aureus) og colibakterier (E. coli). Påvist reduksjon av antall levedyktige bakterier med mer enn 99,9 % Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 10 st
Levering 1-2 dager
154,70 NOK 182 NOK Listpris eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Denne antibakterielle kabelen bruker en ny, unik teknologi som reduserer risikoen for infeksjoner i medisinske miljøer, forbedrer miljøet innen mat- og drikkemiljøer og gir en langsiktig hygienisk forbedring.

  Bakteriebild_Direktronik.jpg

  Kabelen er perfekt for venterom eller andre steder der pasienter kan komme i kontakt med den. Andre bruksområder er innen helsevesenet, næringsmiddelproduksjon, farmasøytisk industri samt medisinsk produksjon. Antibakteriell kabel beskytter mot MRSA og E. coli.

  ISO 22196:2011 Antibakteriell teststandard som følger den europeiske biocidstandarden. Antibakteriell testprotokoll fra SGS. Hele kabelen er antibakteriell (både kontakt og kabel). Smidig og fleksibel konstruksjon. Kabelen er også Fluke DSX 8000-testet.

  Skjermet (S/FTP) patch med en diameter på 6 mm (30 AWG). Kabelen er halogenfri (LSZH), noe som gjør den egnet for offentlige miljøer.

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Length (m) *
  0,5
  Model
  Skärmad/Shielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6A 10G
  Color
  White
  Straight/Crossed
  Straight
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
En antibakteriell patchkabel som forhindrer vekst av skadelige bakterier som stafylokokker (Staphylococcus aureus) og colibakterier (E. coli). Påvist reduksjon av antall levedyktige bakterier med mer enn 99,9 %
117,30 NOK 138 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20116049
S/FTP, 305 m, hvit
6 440 NOK eks. mva
Vare.nr 20116048
U/UTP, 305 m, hvit
3 630 NOK eks. mva
 
Svart CAT.6A nettverkskabel med helstøpte RJ45-kontakter. Yttermantel i PE plast gjør kabelen vanntett, UV-bestandig og egnet for utendørs bruk
57,30 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Full hastighet på 40 Gbps med en frekvens på 2 GHz (2000 MHz) i lengder på opptil 30 meter. Med Cat.8.1-kabler overfører du data opptil fire ganger raskere enn 6A uten å gjøre kabelen tykk og klumpete. Kablingen er fullt bakoverkompatibel med tidligere lavere standarder.
177 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Fleksibel og solid Cat6A S/FTP 23 AWG patchkabel med PUR-isolasjon (Polyurethane Reactive) er perfekt for digital lyd over internett, industribygg, utendørs bruk eller i produksjon der man trenger en fleksibel, solid og robust kabel. Verktøyfri RJ45-kontakt med robust hus av sinklegering for overlegen avskjerming som demper ekstern lytting for enkel og rask installasjon.
392 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Optimaliser kabelhåndteringen i trange skap og datasenter med mer smidig Ethernet-kabling, som fås i ti forskjellige farger. Cat6A slim er en ekstra tynn kabel som forbedrer ventilasjonen i fulle rack ved å redusere størrelsen på kabelbuntene. I tillegg blir det enklere å lese av merkingen på paneler og switcher, siden tykke kabler ikke lenger ligger i veien.
102 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20101678
Trådlöst och tvättbart IP68 tangentbord, vitt
2 190 NOK eks. mva
 
Det supertynne, elastiske dekselet til tastatur, både standard og til bærbare datamaskiner, gir en hygienisk og slitesterk overflate med maksimal tastefølelse, og som er lett å rengjøre. Med lett avtørkbar og desinfiserbar beskyttelse mot kaffesøl, støv, bakterier og annet smuss passer det perfekt i syke- og tannpleiemiljøer, men også rentrom, verksteder og andre rom der det vanlige tastaturet kan bli skadet eller forurenset.
41,74 NOK 49,10 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter