Meny

Vare.nr 20118579

Patch Cat.6A (klasse EA) 23 AWG PUR-patchkabel

Fleksibel og solid Cat6A S/FTP 23 AWG patchkabel med PUR-isolasjon (Polyurethane Reactive) er perfekt for digital lyd over internett, industribygg, utendørs bruk eller i produksjon der man trenger en fleksibel, solid og robust kabel. Verktøyfri RJ45-kontakt med robust hus av sinklegering for overlegen avskjerming som demper ekstern lytting for enkel og rask installasjon. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
Planlagte leveranser 2024-07-31 10 st
384 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Kabelens PUR-isolasjon er spesielt egnet for bruk i industrielle miljøer og utendørs. Den solide isolasjonen lages av slitesterkt polyuretan (PUR) som beskytter mot ytre påvirking som varme, fuktighet, olje, UV-stråling og andre negative ting. Med sin store fleksibilitet passer også PUR-isolerte kabler til installasjoner der det kreves en fleksibel kabel ved for eksempel mange bøyninger, som ved robotinstallasjoner med mer.

  Cat6A 23 AWG-kabel for 10 Gb med stabil dataoverføring uten signaltap. Fungerer utmerket med PoE/PoE+/PoE++ med 500 MHz-frekvens med lavt tap. Kabelens utvendige diameter er 8,5 mm.

  Den verktøyløse RJ45-kontakten med robust hus av sinklegering gjør kabelen ekstra robust for industrielle oppgaver eller ved andre installasjoner der det kreves en solid og robust kabel.

  Kabelen skal ikke legges i bakken. Se i stedet disse alternativene installasjonskabel, patchkabel og armert patchkabel for utendørsbruk.

  • PUR (Polyurethane Reactive) perfekt for industri og bruk utendørs
  • Godt valg for Digital Audio Lan, arrangement utendørs
  • Premiumkabel CAT.6A med stabil overføring uten signaltap
  • Robust og verktøyfri RJ45-kontakt
  • Godkjent i Fluke DSX 8000 channel test opptil 90 m
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Length (m) *
  1
  Model
  Skärmad/Shielded
  Category
  Cat.6A 10G
  Color
  Black
  Straight/Crossed
  Straight
  Type
  Outdoor
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Svart CAT.6A nettverkskabel med helstøpte RJ45-kontakter. Yttermantel i PE plast gjør kabelen vanntett, UV-bestandig og egnet for utendørs bruk
56,10 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
40,80 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
En CAT.6A nettverkskabel for ekstreme forhold, både innendørs og utendørs. Med innvendig armering og en utvendig mantel i svart PE-plast er kabelen vanntett, UV-bestandig, varmebestandig og motstandsdyktig mot krevende værforhold. Den kan kjøres over og graves ned rett ved installasjonen
96,05 NOK 113 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20112573
50 m, Cat6 U/FTP
3 440 NOK eks. mva
Vare.nr 20115367
80 m, Cat6 U/UTP
6 300 NOK eks. mva
 
Cat.6A utendørskabel med polyesterfilmtetning for optimal vannbeskyttelse 305 m på trommel eller som 100 m på trommel. Kabelen kan også kjøpes som metervare.
2 060 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter