Meny

Vare.nr 20100808

Stativ til bordplassering

En praktisk og smart løsning til skrivebordet, messer, serverrom eller andre situasjoner der du enkelt vil kunne presentere og demonstrere, eller kanskje bruker til tester/evaluering av 19" utstyr. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 8 st
Levering 1-2 dager
517 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  En praktisk og smart løsning til skrivebordet, messer, serverrom eller andre situasjoner der du enkelt vil kunne presentere og demonstrere, eller kanskje bruker til tester/evaluering av 19" utstyr.

  Racket som lar deg plassere utstyret ditt der du ønsker, men også der du enkelt kommer til, slik at du kan både montere og demontere utstyr. Fås i to størrelser, 8 og 12 HE, og er produsert i stål og malt i svart pulverlakk. Profilene er vinklet 10 grader, og en startpakke med 25 kassemuttere medfølger. Vi anbefaler Nye Rackstuds for en mer praktisk og raskere installasjon. Se tilbehør.

  Mål:

  • Høyde 355 mm, bredde 482 mm 8HE
  • Høyde 533mm, bredde 482 mm 12HE
 • Tilbehør

  142 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Teknisk spesifikasjon

  U/HE
  8

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 104-4090
Setup.exe for enklere installasjoner
1 940 NOK eks. mva
 
Konverter kabelen enkelt til det du ønsker. Nå tilbyr vi et stort sortiment av Hybrid-adaptere som enkelt konverterer til det du ønsker. SC-kontakten blir raskt til en LC-, ST-, MU- eller FC-kontakt. Fungerer for både MM og SM.
204 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Panel med kabelgjennomføring (børste) som kan ettermonteres når du allerede har trukket kablene dine. Her holder du støvet borte, og samtidig er det lettere å bevare kulden i skapet.
153 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter