Meny

Device-to-Device med LoRa-sensorer
Device-to-Device med LoRa-sensorer

La sensoren styre sensorene dine, trådløst med LoRa-frekvens

Med D2D-teknologien, Device-2-Device, kommuniserer de batteridrevne sensorene dine raskt og direkte med hverandre uten innblanding av verken gateway, server eller skytjeneste. Én sensor kan styre mange sensorer og trenger ingen annen tilkobling i form av nettverk. Wi-Fi eller lignende. Hvis du skal installere sensorene dine i en og samme bygning eller i en og samme etasje og du ønsker å gjøre det enkelt å få ting til å starte og stoppe, slå på eller av, låse og låse opp osv., da vil du bruke D2D-teknologien.

 

if then d2d.JPG

Logikken eller styringen av hendelser settes direkte inn i den respektive sensoren gjennom If-Then-vilkår via gratisprogram fra produsenten Milesight. En sensor kan håndtere opptil 16 forskjellige forhold, og sensorene kommuniserer med hverandre over LoRa 868 MHz helt uavhengig av en annen tilkobling. Med andre ord trenger du ikke verken gateway, Wi-Fi, nettverk eller mobilnett. Med Device-to Device kan du dra nytte av fordelene med LoRa, men på en enklere måte. Sensorene er vanlige standard LoRa-WAN-sensorer der du velger å sette dem i D2D-modus. En sensor som du setter i D2D-modus, kan ikke kommunisere samtidig med LoRa-gatewayen.

Eksempler på bruksområder

Nesten alle funksjoner som skal starte en hendelse er egnet for D2D.

  • Kanskje du vil redusere strømregningen og slå varmepumpen av/på eller for den saks skyld ventilasjonen i deler av bygningen der ingen befinner seg. 
  • Kanskje du vil slå av all belysning automatisk når du låser døren?
  • Kanskje du vil låse alle dører med er knappetrykk?
  • Kanskje du vil ta inn informasjon fra serielt utstyr via modbus RS485 og automatisk gjøre det til en hendelse?
  • Kanskje vil du som i videoen nedenfor slå på belysningen når bevegelsessensoren på veggen registrerer tilstedeværelse.


Vil du vite mer eller få kvalifisert hjelp til Milesight D2D-løsningen og finne ut hvilke muligheter du har i virksomheten? Da står Direktroniks prisbelønte kundeservice klar for deg. Vi er enkle å få tak i, og vi svarer umiddelbart på chat, e-post eller telefon: +46 (0) 8 52 400 700. Og du? Ikke gå glipp av artiklene i Kunnskapsbanken. Abonner på nyhetsbrevet!

Produktområder

Vare.nr 20113573
Magnetbrytare för dörr & fönster
678 NOK eks. mva
Vare.nr 20113570
Strömmätning och ljusstyrning 8 portar
1 730 NOK eks. mva
Vare.nr 20113571
Ljusstyrning 8 portar
1 730 NOK eks. mva
Vare.nr 20113572
Modbus RS485 till LoRaWAN
718 NOK eks. mva
Vare.nr 20109244
LoRaWan PIR- og lyssensor
742 NOK eks. mva
Vare.nr 20109599
Arbetsplatssensor Vit
4 080 NOK eks. mva
Vare.nr 20109764
LoRaWAN smartplugg, styr stikkontakten
1 120 NOK eks. mva
Vare.nr 20111217
LoRaWAN, I/O 4DI, 2DO (relé), Serieport, Analog inngang
1 840 NOK eks. mva
 
En smart LoRaWAN® veggbryter for lokal kontroll og fjernkontroll av belysning og annet elektrisk utstyr. Den er tilgjengelig i to standardversjoner med enkel og dobbel bryterfunksjon.
651,10 NOK 766 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter
 
SOS-alarmknappen eller trygghetsalarmen ved ulykker, som ofte finnes på offentlige toaletter, er nå tilgjengelig med trådløs LoRaWAN-tilkobling. Trygghetssensorens trådløse grensesnitt gir betydelig mer fleksibel og raskere installasjon enn de gamle kablede knappene. Sensoren finnes i to varianter – hvit eller rød alarmknapp.
681 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter