Meny

Hvilke forhandlere ønsker vi oss?

Avtaler og forpliktelser.

Det finnes ingen skriftlige avtaler som kan beskytte verken deg eller oss hvis det ikke finnes et ønske om å overholde avtalen. Hvis det fantes en slik avtale, så ville hverken du eller vi skrive under på den! Derfor bruker vi heller ikke formelle avtaler som forplikter oss eller deg på noen måte.

Ingen andre enn forhandleren skal få rabatt

Naturligvis forsøker vi, så langt det er mulig, å kontrollere at ikke sluttbrukere får rabatter som er forbeholdt forhandlere. Rabatten er, og skal være, en belønning for utført salgsarbeid. Sluttbrukere trenger ikke å prøve seg.

Trofasthet er viktig

Det mulige salgsvolumet for en potensiell forhandler er naturligvis viktig, men vi vil understreke at vi er mer opptatt av «trofasthet» enn av volum. Med andre ord vil vi prioritere en forhandler som velger oss som «husleverandør» høyere enn en forhandler som kun kjøper noen få artikler, selv om volumet er stort.

God økonomi selv med små bestillinger

Problemet med mange og små bestillinger er ofte innkjøpskostnaden. Man kan ikke bruke halve dagen i telefonen for å løse et problem som man kan fakturere 800 kroner for, som en av forhandlerne våre sa. Mange trekker på skuldrene av tilbehør og ønsker heller å få i land store avtaler på datamaskiner og systemer. Store forretninger er ikke nødvendigvis gode! I de aller fleste tilfellene er inntektsbidraget bedre på tilbehør. For ikke å snakke om salgsinnsatsen. Egeninnsatsen begrenses til å spørre kunden «Kanskje du skal bestille … samtidig?»

Ingen avgifter eller minimumsordre

For å forenkle håndteringen av små ordre stiller vi ingen krav til ordrestørrelse. En forhandler får rabatten sin uavhengig av hvor mange man bestiller. Bestillingene belastes heller ikke med fakturagebyr.

Salgsvilkår og kreditt

Naturligvis må forhandleren godta salgsvilkårene våre (se vedlegg) og betale fakturaene sine innen forfall. Den første gangen må «ukjente» forhandlere betale på forskudd. Deretter legger vi opp til en egnet kredittramme som vi senere justerer opp eller ned, avhengig av hvordan betalingene fungerer. Vanligvis går saken videre til inkasso etter tredje betalingspåminnelse.

Priser og rabatter

Prisene som gjelder mellom oss og forhandlerne våre skal aldri spres til utenforstående, og derfor har vi ikke lagt dem ved enda. Prislisten for forhandlere blir sendt til deg umiddelbart når du har hatt tid til å tenke gjennom dette brevet og svart på spørsmålene våre. Generelt vil rabattene variere mellom 35 og 50 %, avhengig av produktgruppe. Retten til forhandlerrabatt kan trekkes tilbake uten ytterligere forvarsel.

Ekstra rabatt

I tillegg til produktrabatten får du en volumrabatt, som baseres på salgsvolumet de siste seks månedene. For at du allerede fra starten skal få volumrabatt kreves det at du oppgir beregnet årlig salgsvolum. Merk at den ekstra rabatten utgår på de varene der listepris gjelder. Vårt utgangspunkt er at du gir oss riktige opplysninger, og vi stiller ikke spørsmål om hvor korrekte de er. Vi vil før eller senere finne ut om du har prøvd å lure oss.

Hvordan beholder man rabatten sin?

For at det skal være nyttig for både deg og oss vil vi, fra tid til annen, evaluere resultatene av samarbeidet. Da går vi tilbake seks måneder i tiden. Du må ha handlet for totalt 6000 kroner hos oss for å kunne fortsette som forhandler. Hvis du har mistet rabatten på grunn av inaktivitet, kan du få den tilbake hvis du handler for 6000 kroner.