Meny

Vare.nr 119-0415

SMS-alarm ved uønsket temperatur og strømbrudd.

Termometer med SMS-funksjon. Til hytta, garasjen, kontoret eller serverrommet. Plugg inn enheten i nærmeste stikkontakt og sett i et SIM-kort så er du raskt i gang med overvåkningen din. Enkel, smart og pålitelig. Sender SMS til inntil fem mobilnummer ved uønskede temperaturer og ved strømbrudd. Les mer

Tilgjengelighet 22
Levering 1-2 dager
787 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Til hytta, garasjen, kontoret eller serverrommet. Plugg inn enheten i nærmeste stikkontakt og sett i et SIM-kort så er du raskt i gang med overvåkningen din. Enkel, smart og pålitelig. Enheten har en innebygd temperatursensor samt en ekstern tometerssensor og sender SMS til opptil fem mobilnumre ved uønskede temperaturer samt ved strømavbrudd.

  SMS ved strømbrudd  Frostvakt via SMS  SMS-alarm

  Perfekt for fleksibel temperatursjekk av mange miljøer, enheten er lett å flytte rundt til ulike steder der behov oppstår. Alt du trenger er en stikkontakt i nærheten.

  Til hytta

  Monter den eksterne sensoren på et rør fra fyrkjelen, så kan du være trygg på at kjelen fungerer som den skal. Hvis den blir ødelagt og temperaturen synker, får du en SMS-alarm, og du kan reparere problemet i god tid før rørene fryser, med dyre vannskader som resultat.

  Til kjøleskap og fryser

  Temperaturovervåkning av kjøleskap og fryser er et annet mulig bruksområde. Den eksterne temperatursensoren tåler temperaturer helt ned til –30 grader. Hvis fryseren blir ødelagt og temperaturen stiger, får du umiddelbart en temperaturalarm via SMS, og du rekker å redde innholdet før det tiner og blir ødelagt.

  Strømbrudd

  Det finnes en rekke situasjoner og tilfeller hvor strømbrudd kan forårsake store problemer hvis det ikke blir oppdaget tidsnok. Med dette produktet kan du være trygg på at hvis dette skjer, får du umiddelbart en alarm i form av en SMS-melding samt en ny melding når strømmen har kommet tilbake.

  Kontroller gjeldende temperatur

  Hvis du for eksempel vil se gjeldende temperatur på hytta, skriver du inn koden #16# når du sender SMS til enheten, som deretter svarer tilbake med en SMS med gjeldende temperatur.

  Sikkerhet via autorisert nummer, SMS eller app på telefonen

  Enheten konfigureres ved hjelp av SMS eller via app på smarttelefonen din. Opptil fem forhåndsprogrammerte mobilnumre kan sende instruksjoner og motta alarmer fra enheten. Disse mobilnumrene må først godkjennes av en hovedbruker, slik at du er beskyttet mot uvedkommende.

  • Standard/Mini SIM-kort 15mm*25mm (ikke inkludert ved levering)
  • MERK: Det er viktig at PIN-koden på SIM-kortet deaktiveres. Dette gjøres på mobiltelefon eller av personen du kjøper SIM-kort av.
  • 3, Tres SIM-kort fungerer ikke fordi de mangler GSM-støtte
  • 2m ekstern temperatursensor er inkludert (se 119-0416)
  • MERK: Fra s/n som begynner på XW, bruk grå sensor 116-8757

   

   

          App iOS                                 

                   

         Android app 

                                                         

 • Tilbehør

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Temp Humidity monitoring
  Yes
  Wireless
  Yes
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Alarm ved uønsket temperatur og strømbrudd, samt slå på og av tilkoblet utstyr via app på mobilen eller etter tidsplan. Koble enheten til nærmeste stikkontakt for å komme raskt i gang med overvåkningen. Enkel, smart og pålitelig. Kraftig skytjeneste er inkludert. Alarm via e-post, SMS (valgfritt i skytjeneste) eller som pushvarsling i app hvis verdiene ikke er som ønsket. Husk å kjøpe temperatursensor, se under tilbehør.
704 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20103768
SMS-alarm 2G/4G ved uønsket temperatur og strømbrudd
1 030 NOK eks. mva
Vare.nr 20109256
Wi-Fi-sensor for temperatur, luftfuktighet, lux, vibrasjon
850 NOK 1 000 NOK Listpris eks. mva
Vare.nr 20100853
Åpne garasjeporten og slå på motorvarmeren via GSM
874 NOK eks. mva
Vare.nr 116-8756
4G, 230V/16A med temperatursensor, hovedenhet
1 240 NOK eks. mva
Vare.nr 119-0414
SMS-alarm, DIN-montering, Strømutfall, 2 DI, ett relé, Temp
1 105 NOK 1 300 NOK Listpris eks. mva
Vare.nr 119-0400
HWg-STE IP Termometer for 2 sensorer, temperatursensor inkludert.
1 750 NOK eks. mva
 
WebRelay er en brukervennlig og svært allsidig fjernstrømbryter som gir deg tilgang til alarm-/styringsporter via internett. En ekstra interessant egenskap er muligheten for å koble to enheter «rygg-mot-rygg» M2M og på den måten få en transparent forlengelse av en I/O-port eller en alarm via IP.
2 280 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0254
Relé (12 A @ 277 V AC, 30 V DC), DI (4–26 V DC) fire tempsensorer
2 900 NOK eks. mva
Vare.nr 119-0474
IP Watchdog2 Lite, 2x24V reléutg., overvåker 10 enheter
2 390 NOK eks. mva