Meny

Vare.nr 119-0415

SMS-varsel ved uønsket temperatur og strømbrudd

Termometer med SMS-funksjon. Til hytta, garasjen, kontoret eller serverrommet. Plugg inn enheten i nærmeste stikkontakt og sett i et SIM-kort så er du raskt i gang med overvåkningen din. Enkelt, smart og pålitelig. Sender SMS til inntil fem mobilnummer ved uønskede temperaturer og ved strømbrudd. Kan bruke kontantabonnement. Les mer

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
683 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Til hytta, garasjen, kontoret eller serverrommet. Plugg inn enheten i nærmeste stikkontakt og sett i et SIM-kort så er du raskt i gang med overvåkningen din. Enkelt, smart og pålitelig. Enheten har en innebygd temperatursensor samt en ekstern tometerssensor og sender SMS-varsel til opptil fem mobilnumre ved uønskede temperaturer samt ved strømavbrudd.

  SMS ved strømbrudd  Frostvakt via SMS  SMS-alarm

  Perfekt for fleksibel temperatursjekk av mange miljøer, enheten er lett å flytte rundt til ulike steder der behov oppstår. Alt du trenger er en stikkontakt i nærheten.

  Til hytta

  Monter den eksterne sensoren på et rør fra fyrkjelen, så kan du være trygg på at kjelen fungerer som den skal. Hvis den blir ødelagt og temperaturen synker, får du en SMS-alarm, og du kan reparere problemet i god tid før rørene fryser, med dyre vannskader som resultat.

  Til kjøleskap og fryser

  Temperaturovervåkning av kjøleskap og fryser er et annet mulig bruksområde. Den eksterne temperatursensoren tåler temperaturer helt ned til –30 grader. Hvis fryseren blir ødelagt og temperaturen stiger, får du umiddelbart en temperaturalarm via SMS, og du rekker å redde innholdet før det tiner og blir ødelagt.

  Strømbrudd

  Det finnes en rekke situasjoner og tilfeller hvor strømbrudd kan forårsake store problemer hvis det ikke blir oppdaget tidsnok. Med dette produktet kan du være trygg på at hvis dette skjer, får du umiddelbart en alarm i form av en SMS-melding, samt en ny melding når strømmen har kommet tilbake.

  Sikkerhet via autorisert nummer, SMS eller app på telefonen.

  Enheten konfigureres ved hjelp av SMS eller via app på smarttelefonen din. Opptil fem forprogrammerte mobilnumre kan sende instruksjoner og ta imot alarmer fra enheten. Disse mobilnumrene må først godkjennes av en hovedbruker og beskytter dermed mot tilgang fra uvedkommende.

  • Standard/Mini SIM-kort 15 * 25 mm
  • Kan bruke kontantabonnement
  • Temperatursensoren er 2m

   

  App iOS                            Android

        

 • Tilbehør

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Temp Humidity monitoring
  Yes
  Wireless
  Yes
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20100853
Åpne garasjeporten og slå på motorvarmeren via GSM
758 NOK eks. mva
Vare.nr 116-8756
4G, 230V/16A med temperatursensor, hovedenhet
1 060 NOK eks. mva
Vare.nr 119-0414
SMS-alarm, DIN-montering, Strømutfall, 2 DI, ett relé, Temp
1 120 NOK eks. mva
Vare.nr 119-0405
STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor inkludert, PoE
1 850 NOK eks. mva
 
HWG-STE Nettverkstermometer er et flott verktøy i alle nettverkstilkoplede miljøer der det stilles høye krav til kontrollert temperatur og luftfuktighet. Eksempler på bruksområder for et IP-termometer kan være alt fra temperaturovervåking av varmesystem, AC-anlegg, kjøleskap/fryser, serverrack og dataskap.
1 470 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
WebRelay er et lettanvendelig og mangfoldig produkt som gir deg tilgang til alarm-/styringsporter via Internett. En ekstra interessant egenskap er muligheten til å koble to enheter "rygg mot rygg" M2M, og dermed få en transparent forlengelse av en I/O-port eller en alarm via IP.
1 420 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0254
Relé (12 A @ 277 V AC, 30 V DC), DI (4–26 V DC) fire tempsensorer
1 920 NOK eks. mva
Vare.nr 119-0474
IP Watchdog2 Lite, 2x24V reléutg., overvåker 10 enheter
1 950 NOK eks. mva