Meny

Vare.nr 133-5180

QSFP+ til SFP+ converter,  forleng dine 40G-lenker

Har du, eller kommer du til å få tilgang til 40G QSFP via switchen din, og ønsker du å komme lengre enn det QSFP-formatet tilbyr? Da har vi et veldig nyttig produkt. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
8 410 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Har du, eller kommer du til å få tilgang til 40G QSFP via switchen din, og ønsker du å komme lengre enn det QSFP-formatet tilbyr? Da har vi et veldig nyttig produkt. Behovet i markedet og utviklingen vil alltid strebe etter raskere dataoverføringer over lengre avstander, og det er ikke alltid standarder for optikk henger med eller er fysisk eller teknologisk mulig. I dag kommer du maksimalt 30 km med QSFP+ ER, noe som kan være en skuffelse for enkelte bruksområder, og det er ikke alltid man vet hvem man skal kontakte for å løse problemet. Men med omformeren kan du løse dette.

  QSFP+ til SFP+ applikasjonsdiagram 1

  Fra switchens QSFP+ port kan du koble til en QSFP+ DAC, AOC eller en vanlig QSFP+ transceiver. Fra omformeren kan du deretter bruke fire stykker av det rimeligere og mer allsidige SFP+-formatet. På 10G kommer du med en vanlig SFP+ ZR opp til 80 km, noe som gjør at du kan mer enn fordoble avstanden. På den andre siden setter du en lik løsning, og vips så har du fått en komplett lenke for 40G QSFP+ port til port over 80 km.

  Husk å stille switchporten til 4x10G mode istedenfor 1x40G!

  Hvis du har følsomme lenker eller grenser for å nå frem, så kan du med fordel velge varianten med CDR-funksjon (clock data recovery). Litt dyrere, men den har en funksjon som hjelper signalene med å nå lengre med bedre kvalitet. Til enhetene kan du velge et chassis slik at du kan montere to stykker for rackmontering.

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
QSFP+ passive direct-attach (DAC) er den billigste måten å krysskoble mellom utstyr over korte avstander.
1 010 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
QSFP+ AOC (Active Optical Cable) for 40Gbps har mange fordeler sammenlignet med dens kobberbaserte passive eller aktive motpart "Direct Attach". Ikke minst fordi det blir enklere med en enkel kabeltype.
4 280 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-3963
MPO-12 kontakt
2 120 NOK eks. mva
527 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10GBase-ER (extended reach) for singlemode 40km bruker 1550nm bølgelengde og en kraftigere EML-laser. Det gjør at man på kortere avstand enn 20km bør bruke en demper på ca. 5dB for å ikke risikere skade på mottakerens krets.
1 670 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10GBase-ZR finnes ikke som ratifisert standard, men er godt akseptert som en de facto-standard i bransjen for avstand opp til ca 80km. En kraftigere variant av "ER" som også den krever dempere hvis avstanden er kortere enn 20km, vi anbefaler ca 10dB.
4 020 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
CWDM står for Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler deg seg ca. 40 THz (40000 GHz) med optisk båndbredde i det "lavdempede" spekteret. En 10G Ethernet-port bruker altså bare en brøkdel
2 950 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
CWDM står for Coarse Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber skjuler deg seg ca. 40 THz (40000 GHz) med optisk båndbredde i det "lavdempede" spekteret.
4 200 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter