Meny

Vare.nr 33-2358

SFP Singlemode 40 km 1550 nm (EX) 1,25 Gbps DDMI

1000Base-EX er egentlig bare en bedre og mer kraftig variant av 1000Base-LX og forveksles av og til med denne siden begge leveres med tillegget «LH» (Long haul). Denne SFP har DDMI, digital diagnostics monitoring. Les mer

Varianter

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet 2
Levering 1-2 dager
 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  SFP
  Interface
  Singlemode
  Range
  40
  Data rate
  1.25Gbps
  Connector
  LC
  Temperature SFP
 • Produktbeskrivelse

  1000Base-EX er egentlig bare en bedre og mer kraftig variant av 1000Base-LX og forveksles av og til med denne siden begge leveres med tillegget «LH» (Long haul). Laseren er nå så kraftig at den kan skade både øyet og kretsen hos mottakeren hvis det brukes for kort kabel. For direktekobling mellom to moduler med kort patchkabel anbefales en demper på ca. 5 dB, se under overskriften «Kontakter» for riktig demper.

  Robust eller standard

  Våre standardmoduler tåler allerede ganske høye temperaturer (+85 °C), men for ekstreme lavtemperaturer og i omgivelser med store svingninger anbefales våre robuste/industrielle varianter som tåler -40 °C / +85 °C. De er bare marginalt dyrere enn standardmodulen og det er selvfølgelig aldri en ulempe å velge den uansett bruksområde. Alltid industrielle moduler til industrielle svitsjer!

  DDMI/DMI/DOM

  Digital Diagnostic Monitoring Interface, Digital Diagnostic Monitoring og Digital Optical Monitoring er alle forskjellige benevnelser på den ekstra overvåkningsfunksjonen som gir brukeren mulighet til å lese ut sanntidsparametere fra den optiske modulen. Med støtte for dette også i svitsjen kan alarmnivåer for avleste verdier bidra til raskere feilsøking og tidlige varselsignaler på forestående problemer. Eksempel på dette er optiske inn- og utgangseffekter, temperatur, laser bias current (de analoge delene av modulen), matespenningen og så videre. Alt i samsvar med standarden SFF-8472 MSA.

  Effektbudsjett: 19 dB

   

Alternativer for dette produktet