Meny

Vare.nr 133-3347

SFP+ Singlemode 20km (LR) 10Gbps DDMI Industriell -40/+85°C

Temperaturbestandig SFP+ LR for utvidede temperaturområder. I en verden der digital kommunikasjon og dataoverføring står i sentrum, er 10G SFP+ LR Industrial Transceiver en robust og pålitelig løsning som dekker de mest krevende nettverksbehovene. Med muligheten til å håndtere datahastigheter fra 600 Mbit/s til 11,3 Gbit/s og en rekkevidde på opptil 20 km er disse enhetene ideelle for industrielle miljøer. Les mer

Varianter

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
611 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Tilpasset for krevende forhold
  10G SFP+ LR Transceiver er utviklet for å tåle de tøffeste klimatiske forhold, og fungerer uhindret i temperaturer fra -40 °C til 85 °C. Dette gjør den til et ideelt produkt for bruk i Sverige og Norge, der værforholdene kan variere fra bitende kulde til vått regnvær. Robustheten sikrer pålitelig ytelse selv i de mest utfordrende miljøer.

  Universell kompatibilitet
  Denne transceiveren kan enkelt konfigureres for nesten alle leverandører, slik at den enkelt kan integreres i eksisterende nettverk uten omfattende omkonfigureringer. LC-Duplex-tilkoblingen sørger for enkel og sikker tilkobling, noe som forenkler installasjonsprosessen ytterligere.

  Holdbarhet og ytelse
  Med 1310 nm overføring og støtte for en rekke protokoller, inkludert 10G Ethernet og Fibre Channel. Den innebygde Digital Diagnostic Management (DDM) gjør det mulig å overvåke enhetens ytelse i sanntid, noe som sikrer maksimal oppetid og effektivitet.

  I korte trekk:

  • Bred temperaturtoleranse: Ideell for nordisk klima med temperaturer fra -40 °C til 85 °C.
  • Høye datahastigheter: Støtter hastigheter fra 600 Mbit/s til 11,3 Gbit/s for ulike nettverksbehov.
  • Lang rekkevidde: Opptil 10 km rekkevidde takket være Singlemode OS2, ideelt for store industriområder.
  • Universell kompatibilitet: Enkel konfigurering for ulike nettverksmiljøer.
  • Robust design: Pålitelig i de mest krevende industrielle miljøer.

  Alt i alt er 10G SFP+ LR Industrial Transceiver en viktig komponent for bedrifter som trenger pålitelige nettverksløsninger med høy ytelse tilpasset det skiftende nordiske klimaet. Dens evne til å levere uavbrutt drift i ekstreme værforhold og dens fleksible kompatibilitet gjør den til en uunnværlig ressurs for å fremtidssikre industrielle nettverk.

   

 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  SFP+
  Connector
  LC
  Interface
  Singlemode
  Data rate
  10Gbps
  Wavelength TX/RX
  1310
  Range *
  20
  DDMI
  Yes
  Temperature SFP
  -40/+85C

Alternativer for dette produktet