Meny

Vare.nr 133-3119

SFP GPON ONU/OLT 2.5G/1.25G

SFP-moduler for GPON (Gigabit Passive Optical Network) finnes i to varianter, OLT (Optical Line Terminal) og ONU (Optical Network Unit) som kan sammenlignes ved en "vanlig" BiDi WDM med en enhet for upstream og en for downtream. Les mer

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 10-14 dager
2 240 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  SFP-moduler for GPON (Gigabit Passive Optical Network) finnes i to varianter, OLT (Optical Line Terminal) og ONU (Optical Network Unit) som kan sammenlignes med en "vanlig" BiDi WDM med en enhet for upstream og en for downstream. En av hver skaper altså en komplett lenke. Merk at tilkobling utføres med SC-kontakt. Trenger du den lavere hastigheten EPON, kontakt oss så hjelper vi deg.
 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  SFP
  Brand
  OLT. 2.5G/1.25G
  Connector
  SC
  Interface
  Singlefiber
  Data rate
  1.25Gbps~2.5Gbps
  Wavelength TX/RX
  1490/1310
  Range
  20
  DDMI
  Yes

Alternativer for dette produktet

Direktroniks SFP-er, bedre enn merkeleverandørenes!

Alle vet det; merke-SFP-er koster skjorta. Derfor tilbyr vi på Direktronik våre helt egne ekte SFP-er. Disse har tilsvarende konfigurasjon og funksjon som merkeleverandøren, til en helt annen pris.

Til en bedre pris direkte fra lager!

Vi tilbyr ekte Direktronik-moduler for alle merker på markedet. Dette betyr at vi selv har ressursene som kreves for å programmere og justere koden slik at modulen er optimalisert for svitsjen som den skal sitte i. En gigantisk og helt unikt kodebiblioteker under stadig utvikling gir oss mer enn 40 000 ulike kombinasjoner som garanterer at du får riktig type. Ofte med samme dag levering direkte fra vårt lager i Nynäshamn.

Når du kjøper våre SFP-er inkluderes også Direktroniks gratis tekniske støtte med rådgivning og personlig service. Det innebærer at du får genuin omtanke hele veien fra bestilling til installasjon.

Slik velger du

 1. Velg varenummeret (industriell temperatur, DDM, bølgelengde, etc.)
 2. Velg konfigurasjon fra "drop-down menyen" (HP, Cisco, Juniper, H3C, etc.)

Ring hvis du har spørsmøl, 21 38 17 58. Vi er glade for å hjelpe til og svarer med én gang!