Meny

Vare.nr 20113531

Wi-Fi 6 AX2400 2,4 GHz/5 GHz VPN-sikkerhetsruter

En rackmonterbar alt-i-ett-løsning med Wi-Fi 6 (802.11ax), som er den nyeste generasjonens trådløse nettverksteknologi, og som tilbyr større kapasitet, høyere effektivitet og bedre ytelse for avansert tilkobling, samt en kraftig VPN-sikkerhetsløsning med SPI-brannmur (Stateful Packet Inspection) og innholdsfiltrering. Dual-WAN failover og Dual-WAN lastbalansering. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
6 200 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Designet med høyeffektforsterker og fire avtakbare SMA-antenner med god følsomhet, noe som gir sterkere signal og svært god dekning selv i store eller krevende miljøer. Med justerbar sendeeffekt kan administratoren på en fleksibel måte redusere eller øke utgangseffekten for forskjellige miljøer, og dermed redusere forstyrrelser for å oppnå maksimal ytelse. Med 4T4R MIMO-teknologien som gir forbedret gjennomstrømning og dekning, og den nyeste Wi-Fi 6-teknologien blir den totale båndbredden opptil 2400 Mbps. I tillegg er enheten utstyrt med Gigabit LAN-port, slik at brukere kan dra nytte av den høye hastigheten.

   

  Enheten har en innebygd AP Controller, Captive Portal, RADIUS og en DHCP-server for å forenkle hverdagen for små og mellomstore bedrifter ved å distribuere trygge tilgangstjenester for ansatte og gjester uten en ekstra server.

  Ideell VPN-sikkerhetsruterløsning med høy tilgjengelighet for små og mellomstore bedrifter

  Enheten gir fullstendig datasikkerhet for tilgang og utveksling av sensitive data med en innebygd IPSec VPN-funksjon som håndterer opptil 60 tunneler, samt med en SPI-brannmur (stateful packet inspection) og DoS/DDoS-angrepsreduserende funksjoner som gir høy effektivitet og omfattende beskyttelse av nettverket.

 • Teknisk spesifikasjon

  Trådlös standard
  802.11ax WiFi 6
  Frekvensområde
  2.4GHz/5GHz
  Avtagbar antenn
  Ja
  Router
  Ja
  PoE Typ
  PSE
  Inomhus/utomhus
  Inomhus
  Produkttyp
  Router/Controller
  PoE Standard
  802.3af/at -> 30W
  Antenntyp
  Rundstrålande
  Kontakttyp
  SMA
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet