Meny

Vare.nr 20115251

Wifi 6 tilgangspunkt utendørs 3000 Mbps, IP67

PLANETs WDAP-3000AX er et effektivt 802.11ax trådløst tilgangspunkt (AP) med doble bånd som er utformet for å levere lynraske wifi-hastigheter og avanserte funksjoner. Med støtte for Wi-Fi Mesh, MU-MIMO, OFDMA, Seamless Roaming, Beamforming og BSS Coloring-teknologi gir dette AP-et en sømløs og effektiv trådløs opplevelse. I 5 GHz båndet gir den en imponerende maksimal trådløs hastighet på 2400 Mbps, mens den i 2,4 GHz båndet gir 600 Mbps hastighet. Med et IP67-klassifisert aluminiumskabinett er enheten beskyttet mot skadelig støv og vann. Ved å koble til antenner med høy forsterkning ved hjelp av de fleksible N-typene, kan systemintegratoren enkelt hjelpe kundene med å oppnå ulike utendørs- og langdistanseapplikasjoner i et tøft miljø. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
3 340 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  20115251_5.jpg

  Ved hjelp av MU-MIMO, sømløs roaming og OFDMA-teknologi gir WDAP-3000AX en bedre wifi-opplevelse, reduserer risikoen for at brukere slår av wifi og legger mer belastning på mobilnettverket. Beamforming reduserer interferens og øker signalets styrke. BSS Coloring gjør det mulig å identifisere forskjellige nettverk som bruker samme kanal.

  20115251_4.jpg

  OFDMA bidrar til å overføre små og store pakker samtidig for å redusere båndbreddebelastningen og forbedre dataoverføringsytelsen. Teknologien forbedrer også trafikkkvaliteten og øker antall enheter som kan kobles til tilgangspunktet. Beamforming gir bedre dekning, mer stabil tilkobling og høyere hastighet. BSS Coloring forbedrer nettverkseffektiviteten ved å redusere forstyrrelser fra andre nettverk på samme kanal.

  WDAP-1800AX støtter WPA3 for sikrere tilkoblinger og bedre autentisering. Den kan brukes på både 2.4 GHz- og 5 GHz-båndene og støtter WPA / WPA2 / WPA3-kryptering. Adgangskontroll kan administreres ved hjelp av ACL.

  20115251_2.jpg

  Med sitt IP67-klassifiserte aluminiumskabinett kan WDAP-3000AX brukes i tøffe utendørsmiljøer og tåler temperaturer fra –40 til +70 °C. Tilgangspunktet er også designet for å bli drevet av PoE og kan integreres med PLANET Renewable Power PoE System for å tilby trådløs tilgang i avsidesliggende områder.

  20115251_1.jpg

  Konfigurasjon av WDAP-3000AX er enkelt med den innebygde GUI-konfigurasjonsveiviseren. Det er også en innebygd wifi-analysator som gir informasjon om kanalutnyttelse i sanntid for å unngå overlappende kanaler. Automatic transmission power mechanism, distance control og scheduling reboot setting gjør enheten enkel å administrere og styre uten behov for vedlikehold på stedet.

   

  20115251_7.jpg

   
 • Tilbehør

  378 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Trådlös standard
  802.11ax WiFi 6
  Frekvensområde
  2.4GHz/5GHz
  Avtagbar antenn
  Ja
  PoE Typ
  PD
  Utökat driftsförhållande
  -40/+70
  Inomhus/utomhus
  Utomhus
  Produkttyp
  Access point
  PoE Standard
  802.3af/at -> 30W
  Antenntyp
  Rundstrålande
  Kontakttyp
  N Hona
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Riktig antenne har stor betydning for rekkevidde og dekningsområde. Antennene våre er utviklet for profesjonell bruk både ute og inne, og de tåler vær og vind i mange år.
573 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Riktig antenne har stor betydning for rekkevidde og dekningsområde. Antennene våre er utviklet for profesjonell bruk både ute og inne, og de tåler vær og vind i mange år.
1 010 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Utendørsbroene og utendørsantenner har normalt N-Hunn som tilkopling, derfor skal det brukes antennekabel med N-Hann i begge ender mellom antenne og bro.
214 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Universalt 90-graders veggfeste av værbestanding aluminium. Perfekt for montering av antenner, overvåkningskamera, paraboler, og annet utendørs utstyr.
378 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter