Meny

Vare.nr 119-0320

Nettverksklokke med PoE, 6 siffer

Med OnTime digitale klokker fra Novanex kan du stille inn hele bygningen til korrekt tid, uten å behøve hverken strømforsyning eller serieport, kun en nettverkskabel. De støtter PoE i henhold til 802.3af og tidsprotokollen SNTP (Simple Network Time Protocol), og passer altså både våre egne og andre tidsservere på markedet. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 3 st
Levering 1-2 dager
8 110 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Med OnTime digitale klokker fra Novanex kan du stille inn hele bygningen til korrekt tid, uten å behøve hverken strømforsyning eller serieport, kun en nettverkskabel. De støtter PoE i henhold til 802.3af og tidsprotokollen SNTP (Simple Network Time Protocol), og passer altså både våre egne og andre tidsservere på markedet.

  Tydelige sifre som er lesbare på opp til 50 m

  De 10 cm høye og røde lysdiodene er spesielt tydelige og ikke følsomme for synsvinkel. Boksen er 30x15x5.8cm (4-sifret) 44x15x5.8 (6-sifret) og er tilgjengelig i en billigere plastversjon, aluminium, rustfritt stål og for innfelt montering. Tilbehør for montering som stikker ut fra vegg eller henger fra tak kan kjøpes separat.

  Innkapslet modell for støvete eller fuktig miljø

  For både 4- og 6-sifrede modeller finnes det en kapsling i henhold til amerikanske NEMA4, som tilsvarer IP66 og dermed gir beskyttelse mot støv og rennende vann. Det gjør at modellen kan brukes i næringsmiddelbransjen, operasjonssaler eller industrielle rom der vanlig kontortilpasset utstyr ikke holder. Se under tilbehør.

  Svært enkel å installere

  Hvis du allerede har en NTP-server, finner klokken den automatisk. Hvis ikke, konfigurerer du den via Telnet. Har dine Ethernet-svitsjer ikke støtte for Power over Ethernet, må du kjøpe separate "injektorer". Ellers er det bare å koble til Ethernet-kabelen og sette i gang.

  Klokkene bruker mindre enn 15W i henhold til IEEE 802.3af

  • Klart synlig på over 50 m
  • Får strøm fra nettverkskabelen, og trenger ingen separat strømadapter
  • Tiden stilles automatisk av SNTP-serveren, og ingen programvare er nødvendig
  • Stor nøyaktighet på cirka 200 millisekunder
  • For innendørs bruk, 0 til + 40 °C
  • Våre dobbeltsidige klokker krever bare én nettverkskabel. Det frigjør en port på switchen og gjør at du slipper å trekke doble nettverkskabler. 
 • Tilbehør

  3 550 NOK eks. mva
  6 860 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet