Meny

Vare.nr 133-0160

Sentralisert drift for flere lenker i 19" format

Sentral konverterdrift i en kompakt 19"-montert enhet blir til det sentrale knutepunktet for lenkene dine. Vi har to ulike typer, ferdig bestykket eller chassis for løse konvertere, når rask utskifting og konfigurasjonsforandring prioriteres! Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 2
Levering 1-2 dager
5 270 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  753 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  769 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  Chassi
  Power input
  230V AC
 • Produktbeskrivelse

  Sentral konverterdrift i en kompakt 19»-montert enhet blir til det sentrale knutepunktet for lenkene dine. Vi har to ulike typer, ferdig bestykket eller chassis for løse konvertere, når rask utskifting og konfigurasjonsforandring prioriteres!

  Når rask utskifting og konfigurasjonsforandring prioriteres

  Da velger man vårt kompakte 2 HE (88 mm høyt) chassis som tar 16 stk. mediekonvertere. Chassiset har to redundante pluggbare nettaggregat som hver for seg kan strømforsyne hele chassiset. Nettaggregatene tilkoples fra baksiden og kan byttes ut under drift. Mediekonverterne monteres i pluggbare kassetter som også disse kan skiftes ut under drift. Både nettaggregat og chassis har vifter for best mulig ventilasjon. Ønsker om -48V DC kan også imøtekommes. Kontakt oss!

  Når pris og plass prioriteres

  Da velger man vår tynnere 19"-enhet. Den er ekstremt kompakt (44 mm høy) og inneholder tolv mediekonvertere. Den høye pakkingstettheten gjør at man kan montere dobbelt så mange konvertere på samme plass, sammenliknet med andre fabrikat. Enheten har doble redundante nettaggregat, et 230V og et for -48VDC, som begge er utskiftbare i drift. Omformerne er individuelt monter og isolert fra hverandre samt tilgjengelige for service og utskifting/oppgradering når lokket på boksen åpnes. To vifter sørger for god ventilasjon.

  Betegnelser

  • MM = Multimode
  • SM = Singlemode
  • SFP = ekstern fiberoptikk i standardisert format
  • BX-U = Uplink WDM 1310TX/1550RX
  • BX-D = Downlink WDM, 1550TX/1310RX

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 133-0004
Xpresso EM-serien inneholder et heldekkende sortiment av mediekonvertere for å konvertere fra 10, 100 eller 1000 Mbps kobber til 100 og 1000 Mbps fiber. Med to enheter forlenger du lett avstanden mellom brukere og arbeidsgrupper.
917 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-1183
OAM 802.3ah i mediakonvertereren gir deg mulighet til å overvåke fjernendens status på en bredbåndseffektiv måte uten krevende protokoll som SNMP. Dual Speed på fibersiden automatiserer migrering til Gigabit. Selv SNMP og Web. Merk at konverteren nå er tilgjengelig med SFP-port, noe som gir deg enda en dimensjon i fleksibilitet og bruk.
1 960 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-0029
Denne smidige konverteren gir deg i tillegg til Etherwans vanlige gode kvalitet også fleksibilitet i hvordan den brukes. Begge modellene er SFP-baserte og har en RJ45-port. Men deretter skiller variantene seg fra hverandre på et par viktige punkter.
1 310 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 133-0175
For dere som bruker eller vil bruke konvertere på en sentralisert måte i små grupper på maks. 4 konvertere. Kabinettet er laget av metall og passer til samtlige Etherwans konvertere og Ethernet-forlengere med de karakteristiske avrundede kantene.
2 690 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter