Meny

Vare.nr 33-0160

Kabinett til Etherwans konvertere - For sentralisert drift

Sentral konverterdrift i en kompakt 19"-montert enhet blir til det sentrale knutepunktet for dine lenker. Vi har to forskjellige typer, ferditutstyrt eller kabinett for konverteringsprogrammet, for rask utveksling og endre prioritet! Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
4 940 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  706 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  722 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  Chassi
  Power input
  230V AC
 • Produktbeskrivelse

  Sentral konverterdrift i en kompakt 19"-montert enhet blir til det sentrale knutepunktet for dine lenker. Vi har to forskjellige typer, ferditutstyrt eller kabinett for konverteringsprogrammet, for rask utveksling og endre prioritet!

  Når raskt utbytte og konfigurasjonsendring prioriteres

  Da velger man vårt kompakte 2 HE (88 mm høy) skap som tar 16 stk. mediaomformere. Chassiset har to redundante pluggbare nettaggregat som hver for seg kan strømforsyne hele chassiset. Nettaggregatene tilkoples fra baksiden og kan byttes ut under drift. Mediekonverterne kan monteres i pluggbare kassetter (16 stk. inkludert i chassiset) som også disse kan byttes ut under drift. Begge strømforsyninger og kabinett har vifter for optimal ventilasjon

  Når pris og plass prioriteres

  Da velger man vår tynnere 19"-enhet. Den er ekstremt kompakt (44 mm høy) og inneholder tolv mediekonvertere. Den høye pakketettheten gjør det mulig å montere nesten dobbelt så mange omformere på samme plass i forhold til andre merker. Enheten har doble redundant strømforsyning, 230 v og en for-48VDC som begge er utskiftbare i drift. Omformerne er individuelt montert og isolert fra hverandre og tilgjengelige for service og utskifting/oppgradere når lokket på boksen åpnes. To vifter gir god ventilasjon.

  Betegnelser

  • MM= Multimode
  • SM= Singlemode
  • SFP = ekstern fiberoptikk i standardisert format
  • BX-U= Uplink WDM 1310TX/1550RX
  • BX-D= Downlink WDM, 1550TX/1310RX

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 33-0004
Xpresso EM-serien inneholder et heldekkende sortiment av mediekonvertere for å konvertere fra 10, 100 eller 1000 Mbps kobber til 100 og 1000 Mbps fiber. Med to enheter forlenger du lett avstanden mellom brukere og arbeidsgrupper.
841 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 33-1183
OAM 802.3ah i mediakonvertereren gir deg mulighet til å overvåke fjernendens status på en bredbåndseffektiv måte uten krevende protokoll som SNMP. Dual Speed på fibersiden automatiserer migrering til Gigabit. Selv SNMP og Web. Merk at konverteren nå er tilgjengelig med SFP-port, noe som gir deg enda en dimensjon i fleksibilitet og bruk.
1 820 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 33-0029
Denne smidige konverteren gir deg i tillegg til Etherwans vanlige gode kvalitet også fleksibilitet i hvordan den brukes. Begge modellene er SFP-baserte og har en RJ45-port. Men deretter skiller variantene seg fra hverandre på et par viktige punkter.
1 210 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 33-0175
For dere som bruker eller vil bruke konvertere på en sentralisert måte i små grupper på maks. 4 konvertere. Kabinettet er laget av metall og passer til samtlige Etherwans konvertere og Ethernet-forlengere med de karakteristiske avrundede kantene.
2 530 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter