Meny

Vare.nr 33-0698

Herdet managed L3 svitsj 12/16 porter (-40/+85C)

EtherWANs EX73900-serie er en herdet DIN-montert 16-porters Gigabitplattform som kombinerer høy ytelse med robuste og sikre håndteringsfunksjoner. Takket være L3-funksjonaliteten kan du optimalisere nettverksstrukturen ved hjelp av segmentering som gir vanntette skott mellom nettverksdeler som du vil holde adskilt samt en rekke andre reguleringsfuknsojner. Den har også tunge sertifikat for bil- og kraftindustri noe som vesentilg øker tryggheten i kritiske og tøffe miljøer som disse. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
20 500 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Rate
  10/100/1000Base
  Interface
  SFP
  Temperature
  -40/+85C
  Ports
  16
 • Produktbeskrivelse

  EtherWANs EX73900-serie er en herdet DIN-montert 16-porters Gigabitplattform som kombinerer høy ytelse med robuste og sikre håndteringsfunksjoner. Takket være L3-funksjonaliteten kan du optimalisere nettverksstrukturen ved hjelp av segmentering som gir vanntette skott mellom nettverksdeler som du vil holde adskilt samt en rekke andre reguleringsfuknsojner. Den har også tunge sertifikat for bil- og kraftindustri noe som vesentilg øker tryggheten i kritiske og tøffe miljøer som disse.

  Etherwan EX73900

  Svitsjen har 12stk 10/100/1000BASE-TX og 4stk Gigabit SFP-porter som kan brukes til både fiber som ekstra kobberporter. EX73900 tilbyr også EtherWANs Alpha-Ring, en selvlenkende teknologi som gir mindre enn 15ms innhentingstid hvis en kobling går ned. Dette gjør det ideelt for bruk som er ekstra følsom for avbrudd. Du får en rekke L2 og L3-funksjoner som port security, IGMP snooping, portbasert VLAN, Garp protokoll, lenkeaggregering og ACL, via nettleser, Telnet, SSH, SNMP, RMON, TFTP og RS-232.

  EX73900 er konstruert for å arbeide ved -40 °C til 75 °C og sertifisert i samsvar med IEC61850, IEEE1613 og NEMA TS2, noe som gjør at den kan arbeide under høye EMI-forhold og i samsvar med kravene for intelligente transportsystemer (ITS). Et ideelt valg for krevende bruk både fra datasikkerhet som fysisk påvirkning på miljøet.

  Allsidig tilkoblinger

  Med sine tolv eller åtte 10/100/1000BaseTX -porter og fire 1000Base SFP-porter får du fleksibiliteten du trenger for å møte ulike typer nettverksinfrastruktur og fortsatt bruke samme plattform. Den letter både utrulling at overvåking og kontroll av store installasjoner.

  Intelligent styring

  Bruk muligheten til å optimalisere nettverksytelsen og tilgang med QoS, VLAN, ACL og RADIUS-støtte så sikrer du at båndbredden fordeles optimalt og risikoen for inntrengere minsker. Funksjonen Dying Gasp eller "produktets siste sukk" gir enheten mulighet til å sende en siste SNMP-melding før den sovner inn ved strømbrudd. Da slipper man å lure på hva årsaken til problemet er og kan iverksette riktig tiltak umiddelbart.

  Layer 3 routing

  I stedet for å være begrenset av det lokale nettverket, kan du med L3-ruting regulere trafikken også på grunnvalg av IP-adresse. Det gir deg flere muligheter til å koble eller skille delene i nettverket, selv om de er atskilt av Internett og andre systemer. På samme tid reduseres behovet for ekstra utstyr når både svitsjen og ruter er bygget sammen, noe som gir både plassfordeler og enklere systemovervåking. Du har statisk IP-ruting, RIP, v1/v2

Alternativer for dette produktet