Meny

Vare.nr 122-1360

Fleksibel 8-10porters svitsj, 100 eller 1000Base-lenkeporter

EX71000 er en administrerbar og fleksibel industrisvitsj med et flertall av ulike portkombinasjoner du kan velge blant. Bland kobber- og fibertilkoblinger med både Fast Ethernet og Gigabit Ethernet, og vil du være mest fleksibel, velger du med fordel noen av de SFP-baserte variantene. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
5 540 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Temperature
  -40/+75C
  Ports
  8
 • Produktbeskrivelse

  EX71000 er en administrerbar og fleksibel industrisvitsj med et flertall av ulike portkombinasjoner du kan velge blant. Bland kobber- og fibertilkoblinger med både Fast Ethernet og Gigabit Ethernet, og vil du være mest fleksibel, velger du med fordel noen av de SFP-baserte variantene. Som vanlig legger vi ikke ut alle ulike varianter, men bare de vi tror er mest aktuelle. Ta en nærmere titt i bladet for flere alternativer.

  Fine sertifiseringer i ryggen

  Produktet er godkjent i henhold til NEMA TS2, som garanterer at produktet passer i systemer for trafikkontroll. Svitsjen er også godkjent i henhold til EN50121-4, som er rettet mot en standard for elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) innenfor jernbane. Helheten gjør svitsjen til et bra alternativ for alle typer infrastrukturprosjekter.

  • Administreres via CLI, Telnet og web, SNMP v1/v2c/v3
  • Svitsjkapasitet på 6,8 Gbps
  • Virker i -40°C til 75°C
  • Redundante innganger for strømforsyning

Alternativer for dette produktet