Meny

Vare.nr 117-2900

Akuttvogn for fiber, med kontakter, armert

En kraftig armert fiberkabel på utrykningsvogn til nødssituasjoner i datanettet, midlertidig oppkobling for TV-sendinger, konferanser, idrettsarrangement, konserter med mer. Standard med SC fiberkontakt, men spør om det ønskelig å få en annen. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 1 st
Levering 1-2 dager
12 150 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  En kraftig armert fiberkabel på utrykningsvogn til nødssituasjoner i datanettet, midlertidig oppkobling for TV-sendinger, konferanser, idrettsarrangement, konserter med mer.

  Fiberkablene er beskyttet bak doble lag med armering, ett for hver fiber og ett felles. Armeringen består av en spenstig rustfri spiralfjær overtrukket med et stålnett, hvilket gjør den både tynn og sterk, men også svært smidig.

  Konstruksjonen er ikke helt ulik den du ser på kabelen mellom telefon og telefonrør i telefonkioskene, men er overtrukket med en flammebeskyttet plastisolering av PVC.

  Kabelen leveres på vogn med hjul med opptrekkbart håndtak som både gjør den lett å trille og praktisk når den skal stues vekk.

  Fibervognen har ca. 3-5 meter sammenrullet kabel på utsiden av vognen for å lette installasjonen.

  Fibervognen/fibertrommelen er tilgjengelig i forskjellige størrelser, avhengig av hvor lang kabel man ønsker. Vi skreddersyr fibervognen/fibertrommelen etter dine ønsker. Ta gjerne kontakt for tilbud.

 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Denne armerte HDMI-kabelen er utviklet for å trekkes på fuktige, skitne og utsatte steder. Kabelen er montert / rullet opp på en praktisk kabeltrommel med håndtak og sveiv. Perfekt for bruk utendørs ved konserter og andre arrangementer
3 550 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter