Meny

Vare.nr 20109293

WallPatch Cat.6A U/UTP RJ45, hvit

Slipp unødvendig synlig kabel ved arbeidsplassen, skrivebordet eller rundt lister. Med en veggmontert WallPATCH holdes kabelen på plass i en fin design. Med en justerbar lengde på Cat.6A-kabelen med opptil fire meter justerer man enkelt til ønsket lengde, og overflødig kabel skjules i boksen. Alltid riktig lengde på kabelen til utstyret. Les mer

Tilgjengelighet 265 st
Levering 1-2 dager
117 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  WallPATCH er lett å installere og bruke. Med den selvklebende baksiden monteres den enkelt på alle typer overflater. Plasser veggboksen der du vil ha den, trykk på knappen i midten, juster kabellengden, og lukk deretter boksen. Det kreves ikke verktøy for installasjon.

  Kablingen i boksen er Cat.6A U/UTP, ytelse opptil 10 Gb, bakoverkompatibel med Cat.5E og Cat.6

  • Kompatibel med alle kabelsystemer
  • Kompatibel i miljøer med høy tetthet
  • Ultratynn kabel med 3,8 mm ( UTP)
  • Fleksibel og solid kabel

  Design déposé

   

   

   

   

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Model
  Oskärmad/Unshielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6A 10G
  Color
  Vit
  Straight/Crossed
  Straight
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Gjør den lysende patchkabelen til din nye kabelstandard i racket, så slipper du forstyrrende feilkoblinger. Med et blinkende lys i selve kontakten slipper du å lure på hvilke kabelender som hører sammen. I tillegg blir kabelstrekkingen mer effektiv når man kan jobbe buntvis istedenfor en og en.
299 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Reduser belastningen på kabel og uttak ved å bruke riktig utgangsvinkel. Du reduserer risikoen for driftsavbrudd og ødelagte koblinger.
52,70 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ingen innstillinger. Bare pakk ut og koble til nettverksutstyret! Switchen består av fem eller åtte porter opptil Gigabit (10/100/1000Base). Switchene er utviklet for deg som eier eller drifter nettverk for mindre kontorer eller hjemme (SOHO – small office / home office). Men du må ikke tro at switchen ikke er av god kvalitet.
255 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter