Meny

Vare.nr 108-0499

Patch Cat6 UTP slim LSZH

Optimaliser kabelhåndteringen i trange skap og datasenter med mer smidig Ethernet-kabling. Cat6 slim er en ekstra tynn kabel som forbedrer ventilasjonen i fulle rack ved å redusere størrelsen på kabelbuntene. I tillegg blir det enklere å lese av merkingen på paneler og switcher, siden tykke kabler ikke lenger ligger i veien. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 287
Levering 1-2 dager
30,90 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Length (m)
  0,15
  Model
  Oskärmad/Unshielded
  Category
  Cat.6 Gigabit
  Color
  Vit
  Straight/Crossed
  Straight
 • Produktbeskrivelse

  Med sin diameter på 3,5 mm (28AWG) er den nesten halvparten så tykk som den tradisjonelle Cat6-kabelen, som vanligvis ligger på rundt 6 mm (23-24AWG). 

  Tynne kabler gir mer åpen plass, noe som gir bedre luftstrøm og kjøling av utstyret. Det blir også enklere å installere kablingen, slik at du sparer verdifull tid. Forskjellen blir mest tydelig når flere kabler buntes sammen. Da blir det åpenbart hvor mye plass man sparer med slim-designen.

  Men du bør være oppmerksom på at en 28AWG-kabel egentlig ikke er i samsvar med standarden som gjelder for Cat6. Den spesifiserer en grovere kabel (22-24AWG). Derfor anbefaler vi slim-kabelen bare til de korteste lengdene, opptil 10 m. I et kabelnett der de andre kablene er av den grovere typen, vil den tynnere kabelen normalt ikke føre til negative konsekvenser, og den påvirker heller ikke totalkarakteren for koblingen. 

  • 45 % mindre utvendig diameter (3,5 mm sammenlignet med 6,0 mm )
  • Sparer plass, og gir stor fleksibilitet

   

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 108-0420
Optimaliser kabelhåndteringen i trange skap og datasenter med mer smidig Ethernet-kabling. Cat6A slim er en ekstra tynn kabel som forbedrer ventilasjonen i fulle rack ved å redusere størrelsen på kabelbuntene. I tillegg blir det enklere å lese av merkingen på paneler og switcher, siden tykke kabler ikke lenger ligger i veien.
34,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20100019
Reduser belastningen på kabel og uttak ved å bruke riktig utgangsvinkel. Du reduserer risikoen for driftsavbrudd og ødelagte koblinger.
111 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 108-0440
Optimaliser kabelhåndteringen i trange skap og datasenter med mer smidig Ethernet-kabling. Cat6 slim er en ekstra tynn kabel som forbedrer ventilasjonen i fulle rack ved å redusere størrelsen på kabelbuntene. I tillegg blir det enklere å lese av merkingen på paneler og switcher, siden tykke kabler ikke lenger ligger i veien.
57,80 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter