Meny

Vare.nr 20118456

FlexPatch bøyelig Cat.6A U / UTP uskjermet Slim LSZH

Innovative patchlkabler med bøyelige kontakter, spesielt utviklet for å brukes til tilkobling av utstyr på trange steder. Disse fleksible patchkablene eliminerer problemet med å velge riktig vinkel på en ferdigstøpt kontakt, men kan ganske enkelt bøyes etter ønske. Kabelen har et "minne" som gjør at den kan huske og beholde bøyningen Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 199 st
Levering 1-2 dager
104 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  FlexPatch er også tilgjengelige som uskjermet og skjermet for innendørsbruk. Den unike kontakten kan bøyes i ulike vinkler for å møte behovene som oppstår i ulike installasjoner og miljøer. Uansett om det trengs en vinkel opp, ned, til høyre eller til venstre, er det bare å bøye kontakten til den unike plasseringen.

  På Direktroniks YouTube-kanal er det en kortfilm om FlexPatch.

  Den bøyelige kontakten er støpt av termoplastisk elastomer (TPE), også kjent som termoplastisk gummi, og kan roteres 360°. Den har flere fordeler i forhold til en standard vinklet patchkabel, som er fast vinklet i én retning. FlexPatch kan brukes på trange steder. Kontakten hindrer kabelen i å bøye seg og øker dermed levetiden til hele patchkabelen.

  FlexPatch gir allsidighet ved tilkobling av enheter der kabelen må gå i en bestemt retning, eller der enhetens kontakt havner på det trangeste stedet. Kabelens "minne" som gjør at den kan huske og beholde ønsket bøyning, til du ønsker å endre vinkelen.

  Spesifikasjoner

  • 6A U/UTP uskjermet
  • Kabelisolasjon: PVC/LSZH
  • Flertrådet leder
  • RJ45-kontakter (hann)
  • 28 AWG
  • Utvendig diameter (OD): 3,6 mm
  • DSX8000 Fluke Channel Test
  • Kontaktbøyninger: 100 ganger
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Length (m) *
  0,5
  Model
  Oskärmad/Unshielded
  LSZH
  LSZH
  Category
  Cat.6A 10G
  Color
  White
  Straight/Crossed
  Straight
  Type
  FlexPatch
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Innovative patchlkabler med bøyelige kontakter, spesielt utviklet for å brukes til tilkobling av utstyr på trange steder. Disse fleksible patchkablene eliminerer problemet med å velge riktig vinkel på en ferdigstøpt kontakt, men kan ganske enkelt bøyes etter ønske. Kabelen har et "minne" som gjør at den kan huske og beholde bøyningen
140 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Högkvalitativa patchkablar speciellt framtagna för att användas för anslutning av utrustning som drivs med PoE-ström via Ethernetkabeln. Med stöd för PoE-standarden IEEE 803.3bt klarar de att överföra data och 90W ström till anslutna mottagarenheter
93 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6A patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
48,90 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Optimaliser kabelhåndteringen i trange skap og datasenter med mer smidig Ethernet-kabling, som fås i ti forskjellige farger. Cat6A slim er en ekstra tynn kabel som forbedrer ventilasjonen i fulle rack ved å redusere størrelsen på kabelbuntene. I tillegg blir det enklere å lese av merkingen på paneler og switcher, siden tykke kabler ikke lenger ligger i veien.
127 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
40,80 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20115367
80 m, Cat6 U/UTP
6 300 NOK eks. mva
 
Reduser belastningen på kabel og uttak ved å bruke riktig utgangsvinkel. Du reduserer risikoen for driftsavbrudd og ødelagte koblinger.
112 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter