Meny

Vare.nr 105-0110

Kabel for el-måling innen- og utendørs

Meter Maid er en bærbar analog el-måler med høy presisjon som er universell og anvendelig i en rekke sammenhenger, både innen- og utendørs. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 10 st
Levering 1-2 dager
4 120 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Meter Maid er en bærbar analog el-måler med høy presisjon som er universell og anvendelig både innendørs og utendørs. Nå kan du koble energimåling til eksisterende utstyr, enten midlertidig eller permanent, uansett hvor den sitter. Du får pålitelig måling av KWh med en nøyaktighet på 1% (MID klasse B) som tilsvarer stømmåleren i en vanlig villa.

  Kan ikke nullstilles for bet mulig troverdighet

  En analog måler som ikke kan nullstilles eller “fikles” med på annet vis er lett for alle å forstå seg og stole på. Det gjør at den passer perfekt i ulike leiesituasjoner der brukeren skal betale for strømforbruket. Ellers kan det være befriente for en gangs skyld å slippe IP- eller mobiltilkopling ,ed apper, web-management. SNMP osv. og i stedet bare ha en tradisjonell måler å lese av med hevne mellomrom. Meter Maid kan alle håndtere, også når bruksanvisning og emballasje for lengst er borte.

  Vanntett støtsikkert deksel

  Meter Maid er lagd og konstrruert til hyppig bruk. Målerdekselet har kapslingsklasse IP67 og kontaktene er standard "blåhanske" (IEC 60309) i en 16A- eller 32A-utførelse. Kabelen er av såkalt arktisk type som holder seg smidig og fleksibel ned til-20. I det hele tatt et driftssikkert og solid produkt som også er lett å tilpasse, da kontaktene ikke er påstøpt, men avtakbare og enkle å skifte ut. 

  Bestille den lengden du trenger

  På kort tid lager vi lengden du trenger, kontakt oss, så hjelper vi deg.

   

  Spenning 200V – 260V AC
  Frekvens 50Hz – 60Hz
  Nøyaktighet ±1% (klasse B)
  Driftstemperatur -30°C til +°40C
  Lagringstemperatur -30°C til +°60C
  Kapsling IP673 (strømmålerdelen)
  Skjerm 6-sifret telleverk, kan ikke nullstilles
  Materiale ABS-plast
  Mål Lengde 210.5 mm/diameter 60.5 mm
  Standard EN61036
  Kabeltype 3.-leder, lavtemperaturtype
  Kabeltverrsnitt 2.5mm² 4.0mm²
  Maks. belastning 16A 32A
  Vekt 950g 975g
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Length (m) *
  1
  Model
  Elmätarkabel
  Type
  IP67

Alternativer for dette produktet

 
Et stort utvalg av strømskinner med DIN49440/schuko-utgang for både stående og liggende montering med alle tenkelige tilkoblinger til eksisterende strømforsyning. Enhetene tar kun én høydeenhet (HE) i racken.
596 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den låsbare kontakten er universell og passer i alle han-kontakter, uavhengig av produkt. Det gjør det enkelt å oppgradere eksisterende installasjoner med en ny og sikrere strømforsyning, uten at man trenger å gjøre noe annet enn å bytte strømkabelen.
81,60 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Har du sensorer med M-Bus-grensesnitt? Da er HWg-PWR et produkt for deg. HWg-PWR kobles til ditt nettverk og samler inn alle data fra dine sensorer. Du får full kontroll over el-, varme-, vann- og gassforbruk. Enheten analyserer og kontrollerer måleverdiene fra eksterne M-Bus-sensorer og presenterer disse grafisk via nettgrensesnitt samt hjelper deg å hente fram fakturagrunnlag.
6 230 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter