Meny

Vare.nr 17-2000

LC/UPC til LC/APC Singlemode 9/125 Simplex Yd 2,0mm

Den vanligste slipingen er UPC sliping der overflaten er lett rundet og fiberen kan møtes glass mot glass. APC sliping er lett konveks og noe vinklet for å få redusert refleksjonsdemping. Dette er ekstra viktig når man overfører videosignaler. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
64,20 NOK eks. mva
 • Teknisk spesifikasjon

  Model fibercable
  LC-LC
  MM/SM
  Singlemode
  Length (m) fibercable
  1
  Duplex/Simplex
  Simplex
 • Produktbeskrivelse

  UPC eller APC?

  Hver gang en kontakt settes på en fiberkabel tapes litt lys (demping). En del av det tapte lyset blir til reflekser som speiles tilbake mot senderen (såkalt ORL = Optical Return Loss) og forstyrrer lyset på vei i andre retningen, datatrafikken altså. For å minske disse refleksene slipes enden av glassfiberen. Jo bedre sliping, desto mindre demping. I kabel-TV-verden stilles ofte høyere krav til ORL enn i datanett, og derfor bruker man APC-slipte kontakter som har noe bedre ORL-verdier enn de vanlige UPC-slipte kontaktene. Til gjengjeld så er de noe dyrere. Gjelder det Ethernet, velg UPC. Gjelder det kabel-TV, velg APC. 

  100 % 3D/interferometertestet, din garanti for stabilt høy kvalitet!

  For å virkelig sette pris på interferometertesten (3D-testen) som hver enkelt kabel gjennomgår, må man først forstå hvor ekstremt viktig det er at fiberendene møtes i kjernens absolutte sentrum. En forutsetning for dette er at både glassflaten og ferrulens topp er slipt med meget høy presisjon. Interferometertesten gir et tredimensjonelt bilde av overflaten og dens måleverdier sikrer at alle kontakter vi leverer oppfyller strenge krav til presisjon.

  Kablene er halogenfrie (LSZH)

  De fleste patchkablene på markedet har isolering av PVC-plast. Ved brann utvikler slik plast den giftige gassen klor, som i kontakt med vann danner etsende saltsyre. Den halogenfrie kabelen, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av et annet materiale, polypropylen, som ikke gir den farlige gass/syre-kombinasjonen.

  Når det må tas spesielt hensyn for å unngå brannfarlige materialer, blir halogenfrie patchkabler et naturlig valg. Alle våre fiberpatcher er halogenfrie (LSZH), og hos oss er de ikke dyrere enn vanlige kabler.

Alternativer for dette produktet