Meny

Vare.nr 111-3095

Modulærkontakt Cat6

Modulær kontakt til Cat6 som gjør kontakteringen raskere. Her får du en løsning der du slipper å lure på om riktig leder kom på riktig sted. Bare trekk de 8 lederne gjennom kontakten og bekreft deretter at alt sitter korrekt. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
2,20 NOK eks. mva
 • Tilbehør

  937 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
  557 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Produktbeskrivelse

  Modulær kontakt til Cat6 som gjør kontakteringen raskere. Her får du en løsning der du slipper å lure på om riktig leder kom på riktig sted. Bare trekk de 8 lederne gjennom kontakten og bekreft deretter at alt sitter korrekt. Deretter bruker du bare et verktøy til både å klippe og klemme fast kontakten på kabelen, enklere kan det ikke bli.

  Fås både til skjermet og uskjermet og passer både til patch og installasjonskabel.  Se liste over våre kompatible kabler.

  Helt uunnværlig, verktøyet som gjør nesten alt på en gang.

  Ikke glem å komplettere med verktøyet som stripper, klipper og klemmer. Her trenger du bare ett verktøy for å gjøre alt. Tangen fås i to versjoner, begge er tilpasset proffbruk, men den ene (09-5481) er mindre, smidigere og passer perfekt i baklommen, mens den andre passer bedre på arbeidsbenken når det skal foretas mange pressinger.

  Vil du bruke den til våre vanlige Cat5E-kontakter så fungerer det helt utmerket.

  Passende kabler til modulærkontakt:

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 104-4030
Du har mange ganger fylt opp skapet/racken din med nytt utstyr/paneler,og til slutt er det fullt og du har kort og godt plassmangel, men nå finnes det en enkel løsning for å få mer plass. Nå kan du få plass til hele 48 Keystone på kun 1HE.
275 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 111-2103
Sikre forlengelsen med låsefunksjon. Praktisk adapter som kan brukes på de fleste steder der det er behov for å skjøte kablingen.
53,50 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 111-2100
Gjør din Keystone-installasjon sikrere ved hjelp av låsbare kontakter. Nå kan du enkelt bruke standardkabler, men likevel være sikker på at ingen kan trekke ut feil kabel på feil tidspunkt.
52,40 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 138-1011
Endelig slipper du verktøy, blodhvite og sprukne negler når du monterer paneler og rackutstyr. Si farvel til den gamle kurvmutteren og velkommen til nye, smarte Rackstuds. En støpt plasttapp med skive og tommelskrue gjør det uendelig mye enklere og raskere å få utstyret på plass.
464 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 112-1400
Rimelig kabeltester og feilsøker CableMaster 500 er konstruert for å teste og måle lengdene på alle vanlige lavspenningskabler som finnes i dagens nettverk, video eller telefonsystemer. Den kartlegger også plassene for kabelendene ved å sende en tone på kabelen som kan spores med en tonesporer av typen CT15, eller ved å blinke med LED-lampen på portuttaket.
3 040 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 112-1398
Med CableMaster 800 får du klassiske kabeltestfunksjoner kombinert med kraftige funksjoner for feilsøking, som IPv4/6 Ping, kabelsporing og PoE belastningstest. Sammen med rapportgeneratoren får du et godt og rimelig verktøy for feilsøking og dokumentasjon.
9 570 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter