Meny

Vare.nr 104-3950

Industrielt patchepanel for DIN-montering

Patchepanel som er effektivt og lett og jobbe med for montering i DIN-skinne, alternativt frittstående bruk. Den uttrekkbare fronten tilbyr låsing i ytterstilling. Les mer

Tilgjengelighet 6
Levering 1-2 dager
2 480 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Patchepanel som er effektivt og lett og jobbe med for montering i DIN-skinne, alternativt frittstående bruk. Den uttrekkbare fronten tilbyr låsing i ytterstillingen slik at man kan jobbe bekvemt uten risiko for att panelet faller ut av kabinettet. Panelet er ferdig med tolv skjermede Cat.6 RJ45-kontakter, men passer selvfølgelig også for uskjermet kabel. DIN-festet sitter montert på baksiden (i forhold til plassering av kontaktene) men kan enkelt flyttes til den ene siden av kabinettet for å bygge litt mindre i dybden.

  Førkontaktert trunk-kabel for ytterligere tidsbesparelser

  For å unngå kontakt på stedet, kan vi også tilby ferdige pakker med valgfri kabellengde og antall tilkoblinger. Kontakt oss for pristilbud!

  • Robust metallchassi i pulverlakkert stål
  • Uttrekkbar front med låsing i ytterstilling for effektiv montering
   • Ferdig med 12stk RJ45 Cat.6 skjermede kontakter
  • Mål H140xB135xD87mm

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 138-2000
Speed-D-klemmen, verktøyet som gjør at du slipper lange forstyrrelser og tapt inntekt. Speed-D holder hele kabelbunter på plass når du skal omgruppere i racket. Den enkle klemmen festes rundt en bunt med kabler slik at du slipper å huske hvor kabelen satt når du løsner en og en kabel.
275 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter