Meny

Vare.nr 132-0300

Stående/liggende kapslinger for bildeskjermer/TV

En unik og slitesterk innekapsling for både liggende og stående montering av 32" og 43", som passer de fleste bildeskjermer/TV-er. Kapslingen leveres i uknuselig polykarbonat med høye optiske egenskaper. Et tynt glasslag på begge sider beskytter mot riper og gjør den enkel å rengjøre. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
10 910 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  En unik og slitesterk innekapsling for både liggende og stående montering av 32" og 43", som passer de fleste bildeskjermer/TV-er. Kapslingen leveres i uknuselig polykarbonat med høye optiske egenskaper. Et tynt glasslag på begge sider beskytter mot riper og gjør den enkel å rengjøre.

  Kraftig konstruksjon med riktig lås og god ventilasjon

  En svenskprodusert sikkerhetsinnkapsling med ekstremt fokus på kvalitet og utseende. Den kraftige konstruksjonen av slitesterkt stål sammen med klassifiserte og godkjente sylindere fra ASSA gjør at kapslingen kan brukes i de fleste innemiljøer. Kapslingen er uten vifter, men har godt hullbilde for ventilasjon.

  Unik design, med enkel montering og plass til PC

  Nå slipper du å tenke på at innkapslingen skal monteres stående eller liggende. Her får du en kapsling for begge løsningene. Kapslingen leveres montert med et uttrekkbart stativ for montering av skjerm/TV og kan monteres direkte på vegg, noe som gjør installasjonen din enkel og rask. Kapslingen kan også kompletteres for takmontering eller veggmontering (tiltbar) med ekstra feste (tilbehør).  Har plass til datamaskin/PC med maksimal dybde på 44 mm.

  Leveres med strømlist med seks uttak og 3 m lang strømkabel.

  Kan også bestilles med refleksjonsfritt sikkerhetsglass eller i en annen farge, rustfritt, messing eller kobber.

  Mål:

  • 32", H 522 x B 811 x D 137 mm (vindu 400 x 703 mm)
  • 43", H 701 x B 1088 x D 137 mm (vindu 534 x 946 mm)
  • Maks. dybde bildeskjerm/TV: 58 mm

  Hvis du er usikker på om skjermen/TV-en passer, så send oss en e-post. Vi sjekker det gjerne for deg.

 • Tilbehør

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 138-0100
Smart og praktisk veggskap
2 440 NOK eks. mva
Vare.nr 138-0101
Smart sikkerhetsskap og arbeidsflate for laptop
2 680 NOK eks. mva
 
Mange ganger har du sikkert lurt på hvordan man på enklest mulig måte kan oppbevare alt på samme sted og på en enkel måte. Nå finnes det kabinett som er tilpasset overvåkningsutstyret ditt. Her får du et kabinett med plass til det meste, inkludert switch, strømlist, NVR/DVR, skjerm og andre ting.
3 740 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter