Meny

Vare.nr 20101691

HDMI 2.0 AOC-kabel, fleksible kontakter (type A eller D)

Send 4K over HDMI helt opptil 100 meter. Disse fiberoptiske HDMI-kablene har avtakbare selvlåsende kontakter i begge ender, og de passer perfekt ved installasjon gjennom rør og på andre trange steder. Kabelen kan kobles til enheter med forskjellige uttak, som HDMI (type A) eller Micro-HDMI (type D), slik at samme kabel kan brukes som HDMI til HDMI-kabel, Micro-HDMI til Micro-HDMI-kabel eller HDMI til Micro-HDMI-kabel. Kabelen finnes i flere faste lengder mellom 10 og 100 meter Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 15-21 dager
702 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Den mindre Micro-HDMI-kontakten er perfekt på trange steder, som for eksempel PVC-rør, kabelkanaler, mindre hull i vegger, takprojektorfester og over dører. Selve kontakten har en diagonal bredde på cirka 13 mm, og den går gjennom et 20 mm PV-rør som er 17 mm av stiv type, og 16 mm når det er fleksibelt. Men hvis røret svinger brått, kan det bli problemer ved gjennomføringen.

  Kabelen støtter YUV 4: 4: 4 18,2 Gbps 3G 4K @ 60 Hz 4:4:4 HDCP1.4/HDCP2.2

  Med støtte for 4K og 32-kanalslyd gir denne kabelen høyoppløste bilder og høytrykkslyd, noe som gir en optimal opplevelse sammen med 4K-spill for PS4, Xbox og andre spillkonsoller.

  Den er betydelig lettere enn en tradisjonell kobberkabel, og den vil ikke belaste HDMI-porten spesielt mye, noe som gjør den perfekt mellom for eksempel et lite GoPro-kamera og en HDTV. Sammen blir det en bærbar løsning for å flytte rundt og ta fantastiske 4K-bilder som umiddelbart vises på storskjerm.

  Spesifikasjoner

  • HDMI 2.0 type A til D løse kontakter i begge ender av kabelen
  • Kabel AOC: 4-leders OM3 Multimode Fiber + 7-leders kobberkabel
  • Kontakt: PVC kontaktmateriale: sinklegering
  • Kontakttype: HDMI AM eller DM til HDMI AM eller DM
  • Båndbredde: 18 Gbps
  • Videooppløsning: 4K*2K Refresh Rate: 60 Hz
  • Støtte for ARC-funksjon opptil 100 meter!

  High-Definition Multimedia Interface (HDMI) er en grensesnittstandard for kabel med kontakt ved overføring av ukomprimerte, digitale lyd- og bildesignaler i en og samme kabel. Et vanlig eksempel er fra en digitalboks eller en Blu-ray-spiller til en TV.

  HDMI 2.0 har en båndbredde på 18,0 Gbit/s, og støtter 4K-oppløsning i 60 Hz (60 bilder per sekund) og bedre farger og flere lydkanaler enn tidligere HDMI-versjoner.

  Active Optical Cable (AOC) er en kabelteknologi som bruker samme elektrisk input som en tradisjonell kobberkabel, men som bruker optisk fiber «mellom kontaktene». AOC bruker elektrisk til optisk konvertering i kontaktene for å forbedre kabelens hastighet og avstandsytelse uten å ofre kompatibiliteten med elektriske standardgrensesnitt.

  Fiberkabelen er overlegen når det gjelder ekstremt lav signaldemping og immunitet mot RF-forstyrrelser for mer riktig og naturlig lyd/Video over lange avstander. Den er ideell til ting som overvåkning, sykehus, datasenter, strømming av TV; spill eller virtual reality-miljøer. Den er også slank og lett, 30 % lettere enn konvensjonell kobberkabel. Plug and play, ingen drivere som må installeres, og ingen strøm som må kobles til.

 • Tilbehør

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Model AV
  Active Cable
  Interface
  HDMI
  Resolution
  4K UHD (2160p)
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Send 8K over HDMI helt opptil 50 meter. Disse fiberoptiske HDMI-kablene har avtakbare selvlåsende kontakter i begge ender, og de passer perfekt ved installasjon gjennom rør og på andre trange steder. Kabelen finnes i flere faste lengder mellom 10 og 50 meter
997 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med HDMI 2.1 tredobler du kapasiteten til 48 Gbps og kan nyte video i 8K-oppløsning. Siden kablene er bakoverkompatible med HDMI 2.0 og eldre versjoner, kan du allerede nå installere riktige kabler selv om det aktive utstyret for 8K ikke er på plass ennå. OBS, disse kablene er testet og kompatible med grafikkortene NVIDIA RTX 3080 og senere samt Sony PlayStation 5 (PS5)
982 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå finnes den avanserte HDMI 2.1-kabelen i en armert versjon for trekking gjennom fuktige, skitne og utsatte steder. Med HDMI 2.1 tredobler du kapasiteten til 48 Gbps og kan nyte video i 8K-oppløsning. Siden kablene er bakoverkompatible med HDMI 2.0 og eldre versjoner, kan du allerede nå installere riktige kabler selv om det aktive utstyret for 8K ikke er på plass ennå
2 150 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Nå finnes den avanserte HDMI-hybridkabelen i en armert versjon for trekking gjennom fuktige, skitne og utsatte steder. Denne armerte fiberoptiske HDMI-kabelen bruker en OM3 850nm optisk fiber til å overføre HDMI 2.0-signaler over lange avstander uten signaltap.
691 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
HDMI 2.0-kabel i flera längder med löstagbart självlåsande kontaktdon i ena änden, som är idealiska för installation genom rör och andra trånga utrymmen. Via den flexibla kontaktlösningen kan kabeln anslutas till fler enheter med olika uttag, som HDMI (Typ A) eller Micro-HDMI (typ D).
587 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Send 4K over HDMI2.0 i opptil 100 meter via denne fiberoptiske hybridkabelen. Kabelen fås i flere lengder og støtter 18G, 4K@60Hz 4:4:4 og HDCP1.4/HDCP2.2
400 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
USB-C till HDMI – 4K via Aktiv Optisk Kabel. En högprestandakabel för att koppla samman en huvudenhet med en HDMI-port (tex. en HDTV), med olika tillbehör som har en USB-C-port (USB Type-C).
1 480 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
HDMI-kabel 2.0 med spesialdesignet låsekobling. Sikrer at kontakten ikke løsner, og gir en sterkere tilkobling sammenlignet med andre HDMI-kabler. «Låsepinnene» midt i kontakten sørger for at den låses med høy friksjon mot chassiskontakten. Send 4K over HDMI 2.0 i opptil till 100 meter med disse fiberoptiske spesialkablene. Kablene støtter 18G, 4K@60Hz 4:4:4 og HDCP1.4/HDCP2.2
777 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
HDMI-kabler som er kompatible med standarden HDMI 2.0 og som er bakoverkompatible med eldre standarder. Kablene må gjennom en rekke kvalitetstester før de sendes fra fabrikken, slik at de garantert har jevn og høy kvalitet
53,70 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Denne armerte HDMI-kabelen er utviklet for å trekkes på fuktige, skitne og utsatte steder. Kabelen er montert / rullet opp på en praktisk kabeltrommel med håndtak og sveiv. Perfekt for bruk utendørs ved konserter og andre arrangementer
3 410 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter