Meny

Vare.nr 20100758

Armert HDMI 2.0 aktiv optisk hybridkabel

Nå finnes den avanserte HDMI-hybridkabelen i en armert versjon for trekking gjennom fuktige, skitne og utsatte steder. Denne armerte fiberoptiske HDMI-kabelen bruker en OM3 850nm optisk fiber til å overføre HDMI 2.0-signaler over lange avstander uten signaltap. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 4 st
Levering 1-2 dager
785 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Kabelen finnes i flere faste lengder mellom 5 og 100 meter. Arrayon-fiber forbedrer den optiske kabelens elastiske ytelse slik at den blir mer egnet for bruk ved lange kabelavstander. Med spiralformet ståltape som armerende beskyttelseslag har kabelen svært god beskyttelse mot ytre vold og trykk, men uten å miste fleksibiliteten. Kabelens utside består av polyuretan som er bestandig mot UV-stråling, syrer, baser, olje, ild og flammer. Uretanplast har gode varme- og slitasjeegenskaper, samtidig som den har gode elektrisk isolerende egenskaper. Det gjør kabelen perfekt for installasjoner i krevende miljø.

  Med gode vannavstøtende egenskaper (IP65) hindrer beskyttelseslaget at regnvann trenger inn og ødelegger elektriske deler. Kabelen blir ikke skadet mellom kontakt og de interne fiber- og kobberkablene. Ved installasjon skrus de fremre og bakre lokkene på som beskyttelse for kabelens kontakter i begge ender. Noter hvilken kontakt som skal kobles til kilden (senderen) og skjermen (mottakeren).

  Bakgrunnsfakta HDMI og AOC

  High-Definition Multimedia Interface (HDMI) er en grensesnittstandard for kabel med kontakt ved overføring av ukomprimerte, digitale lyd- og bildesignaler i en og samme kabel. Et vanlig eksempel er fra en digitalboks eller en Blu-ray-spiller til en TV.

  HDMI 2.0 har en båndbredde på 18,0 Gbit/s, og støtter 4K-oppløsning i 60 Hz (60 bilder per sekund) og bedre farger og flere lydkanaler enn tidligere HDMI-versjoner.

  Active Optical Cable (AOC) er en kabelteknologi som bruker det samme elektriske input som en tradisjonell kobberkabel, men som bruker optisk fiber «mellom kontaktene». AOC bruker elektrisk-til-optisk konvertering i kontaktene for å forbedre kabelens hastighet og avstandsytelse uten å ofre kompatibiliteten med elektriske standardgrensesnitt.

  Fiberkabelen er overlegen når det gjelder ekstremt lav signaldemping og immunitet mot RF-forstyrrelse. Den er også slank og lett, 30 % lettere enn konvensjonell kobberkabel. Plug and play, ingen drivere som må installeres, og ingen strøm som må kobles til.

  Funksjoner

  • Kompatibel med HDMI 2.0-standarden
  • Kontakter: HDMI type A han til HDMI type A han
  • Båndbredde: 18 Gbps
  • Videooppløsning: 4K*2K Refresh Rate: 60 Hz
  • Støtter ARC-funksjon
  • Støtter HDCP2.2 @ ARC
  • Selvoppdagende funksjon for EDID-informasjon
  • Intet signaltap
  • Optisk hybridkabel med fiber- og kobbertråd
  • Kabel: Fireleders OM3 Multimodefiber + sjuleders kobberkabel
  • Minimum bøyeradius 20 mm, maks. trekkraft i kabel 100N
  • Strømforsyning via HDMI-enheter
  • Arbeidstemperatur: –40 til 70 °C
  • IP65
  • RoHS 2.0 & REACH-kompatibilitet

  En kort film om kabelens egenskaper: 20100758-71_film.mp4

 • Tilbehør

  275 NOK eks. mva
  Vare.nr 104-0761
  98,20 NOK eks. mva
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Model AV
  Active Cable
  Interface
  HDMI
  Resolution
  4K UHD (2160p)
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20101013
IP67 HDMI-kontakt, hun-hun
275 NOK eks. mva
 
Med HDMI 2.1 tredobler du kapasiteten til 48 Gbps og kan nyte video i 8K-oppløsning. Siden kablene er bakoverkompatible med HDMI 2.0 og eldre versjoner, kan du allerede nå installere riktige kabler selv om det aktive utstyret for 8K ikke er på plass ennå. OBS, disse kablene er testet og kompatible med grafikkortene NVIDIA RTX 3080 og NVIDIA RTX 3090 samt Sony PlayStation 5 (PS5)
1 180 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
1 770 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Denne armerte HDMI-kabelen er utviklet for å trekkes på fuktige, skitne og utsatte steder. Kabelen er montert / rullet opp på en praktisk kabeltrommel med håndtak og sveiv. Perfekt for bruk utendørs ved konserter og andre arrangementer
2 800 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Send 4K over HDMI helt opptil 100 meter. Disse fiberoptiske HDMI-kablene har avtakbare selvlåsende kontakter i begge ender, og de passer perfekt ved installasjon gjennom rør og på andre trange steder. Kabelen kan kobles til enheter med forskjellige uttak, som HDMI (type A) eller Micro-HDMI (type D), slik at samme kabel kan brukes som HDMI til HDMI-kabel, Micro-HDMI til Micro-HDMI-kabel eller HDMI til Micro-HDMI-kabel. Kabelen finnes i flere faste lengder mellom 10 og 100 meter
968 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
HDMI 2.0-kabel i flera längder med löstagbart självlåsande kontaktdon i ena änden, som är idealiska för installation genom rör och andra trånga utrymmen. Via den flexibla kontaktlösningen kan kabeln anslutas till fler enheter med olika uttag, som HDMI (Typ A) eller Micro-HDMI (typ D).
820 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med HDMI 2.1 tredobler du kapasiteten til 48 Gbps og kan nyte video i 8K-oppløsning. Siden kablene er bakoverkompatible med HDMI 2.0 og eldre versjoner, kan du allerede nå installere riktige kabler selv om det aktive utstyret for 8K ikke er på plass ennå.
1 010 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
USB-C till HDMI – 4K via Aktiv Optisk Kabel. En högprestandakabel för att koppla samman en huvudenhet med en HDMI-port (tex. en HDTV), med olika tillbehör som har en USB-C-port (USB Type-C).
1 570 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter