Meny

Vare.nr 20100758

Armert HDMI 2.0 aktiv optisk hybridkabel

Nå finnes den avanserte HDMI-hybridkabelen i en armert versjon for trekking gjennom fuktige, skitne og utsatte steder. Denne armerte fiberoptiske HDMI-kabelen bruker en OM3 850nm optisk fiber til å overføre HDMI 2.0-signaler over lange avstander uten signaltap. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 2 st
Levering 1-2 dager
756 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Kabelen finnes i flere faste lengder mellom 5 og 100 meter. Arrayon-fiber forbedrer den optiske kabelens elastiske ytelse, slik at den blir mer egnet for bruk ved lange kabelavstander. Med spiralformet ståltape som armerende beskyttelseslag har kabelen svært god beskyttelse mot ytre vold og trykk, men uten å miste fleksibiliteten. Kabelens utside består av polyuretan som er bestandig mot UV-stråling, syrer, baser, olje, ild og flammer. Uretanplast har gode varme- og slitasjeegenskaper, samtidig som den har gode elektrisk isolerende egenskaper. Det gjør kabelen perfekt for installasjoner i krevende omgivelser.

  Med gode vannavstøtende egenskaper hindrer laget at regnvann trenger inn og ødelegger elektriske deler. Kabelen blir ikke skadet mellom kontakt og de interne fiber- og kobberkablene. Ved installasjon skrus de fremre og bakre lokkene på som beskyttelse for kabelens kontakter i begge ender. Noter hvilken kontakt som skal kobles til kilden (senderen) og skjermen (mottakeren).

  Bakgrunnsfakta HDMI og AOC

  High-Definition Multimedia Interface (HDMI) er en grensesnittstandard for kabel med kontakt ved overføring av ukomprimerte, digitale lyd- og bildesignaler i en og samme kabel. Et vanlig eksempel er fra en digitalboks eller en Blu-ray-spiller til en TV.

  HDMI 2.0 har en båndbredde på 18,0 Gbit/s, og støtter 4K-oppløsning i 60 Hz (60 bilder per sekund) og bedre farger og flere lydkanaler enn tidligere HDMI-versjoner.

  Active Optical Cable (AOC) er en kabelteknologi som bruker samme elektrisk input som en tradisjonell kobberkabel, men som bruker optisk fiber «mellom kontaktene». AOC bruker elektrisk-til-optisk konvertering i kontaktene for å forbedre kabelens hastighet og avstandsytelse uten å ofre kompatibiliteten med elektriske standardgrensesnitt.

  Fiberkabelen er overlegen når det gjelder ekstremt lav signaldemping og immunitet mot RF-forstyrrelse. Den er også slank og lett, 30 % lettere enn konvensjonell kobberkabel. Plug and play, ingen drivere som må installeres, og ingen strøm som må kobles til.

  Funksjoner

  • Kompatibel med HDMI 2.0-standarden
  • Kontakter: HDMI type A han til HDMI type A han
  • Båndbredde: 18 Gbps
  • Videooppløsning: 4K*2K Refresh Rate: 60 Hz
  • Støtter ARC-funksjon
  • Støtter HDCP2.2 @ ARC
  • Selvoppdagende funksjon for EDID-informasjon
  • Intet signaltap
  • Optisk hybridkabel med fiber- og kobbertråd
  • Kabel: Fireleders OM3 Multimodefiber + sjuleders kobberkabel
  • Minimum bøyeradius 20 mm, maks. trekkraft i kabel 100N
  • Strømforsyning via HDMI-enheter
  • Arbeidstemperatur: –40 til 70 °C
  • RoHS 2.0 & REACH-kompatibilitet

  En kort film om kabelens egenskaper: 20100758-71_film.mp4

 • Tilbehør

  298 NOK eks. mva
  Vare.nr 104-0761
  105 NOK eks. mva
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Model AV
  Active Cable
  Interface
  HDMI
  Resolution
  4K UHD (2160p)
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Send 4K over HDMI helt opptil 100 meter. Disse fiberoptiske HDMI-kablene har avtakbare selvlåsende kontakter i begge ender, og de passer perfekt ved installasjon gjennom rør og på andre trange steder. Kabelen kan kobles til enheter med forskjellige uttak, som HDMI (type A) eller Micro-HDMI (type D), slik at samme kabel kan brukes som HDMI til HDMI-kabel, Micro-HDMI til Micro-HDMI-kabel eller HDMI til Micro-HDMI-kabel. Kabelen finnes i flere faste lengder mellom 10 og 100 meter
950 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
HDMI 2.0-kabel i flera längder med löstagbart självlåsande kontaktdon i ena änden, som är idealiska för installation genom rör och andra trånga utrymmen. Via den flexibla kontaktlösningen kan kabeln anslutas till fler enheter med olika uttag, som HDMI (Typ A) eller Micro-HDMI (typ D).
805 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Med HDMI 2.1 tredubblar du kapaciteten till 48Gbps och kan njuta av video i 8K-upplösning. Eftersom kablarna är bakåtkompatibla med HDMI 2.0 och äldre versioner kan du redan nu installera rätt kablar även om den aktiva utrustningen för 8K ännu inte är på plats.
1 240 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
USB-C till HDMI – 4K via Aktiv Optisk Kabel. En högprestandakabel för att koppla samman en huvudenhet med en HDMI-port (tex. en HDTV), med olika tillbehör som har en USB-C-port (USB Type-C).
1 530 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter