Meny

UPS i redundant konfigurasjon for ekstra høy sikkerhet

Vi tar et dypdykk i et av våre produkter for å koble to vanlige UPS til en feilsikker løsning. Denne løsningen er egnet for UP-er og batteribackup på opp til 3kVA eller 16A.

Store UPS-løsninger har ofte innebygd funksjonalitet for å koble sammen to UPS-er, men for mindre UPS-er for 230 V og 1 fase er dette ikke alltid tilfelle.

Det du ofte blir tvunget til å gjøre er å investere i en betydelig større UPS enn du faktisk trenger.

Denne løsningen kan også brukes hvis du ønsker en UPS koblet parallelt med et dieselanlegg.

Redundant sikkerhetskopibryter for dobbel UPS

Dette er sannsynligvis den vanligste konfigurasjonen og gjør at to UPS-er kan kobles sammen til en felles utgang.

 

image61q7d.png

Dette produktet kan brukes til sikkerhetskopieringsprosjekter, og med 1+1 redundans Integrert med to sett med UPS-er som Custos9x eller Champ, gir dette backup-kraftsystemet høyere pålitelighet enn med en UPS

Ved normal drift vil master UPS gi strøm til de tilkoblede belastningene. Og slave-UPS er i standby-modus. Når strømnettet har strømbrudd eller strømbrudd, vil master UPS levere strøm til den tilkoblede lasten. Inntil master UPS blir utladet. Hvis det oppstår en feil i master UPS, vil dette backup-systemet bytte til slave-UPS for strømbackup.

Dette er en enkel kostnadseffektiv backup-løsning for energi

 

Redundant reservebryter med en UPS og dieselaggregat

I noen tilfeller trenger du lang backupstrøm, selv for små UPS-er. Dette betyr at du kan koble til en UPS og et dieselaggregat.

imagey3w1k.png

Når strømmen er borte fra nettet, vil Master-UPS overta driften. Når batteriet er tomt, kan energien tilføres fra f.eks. en annen generator.

For å starte et dieselaggregat kan dette gjøres ved å bruke en relékontakt på UPS-en. Det betyr at oppstartsforsøk på dieselgeneratoren kan starte når strømmen på nettet forsvinner. Dette betyr at du ikke trenger veldig lang tid med batteri, men du trenger bare nok batteri til at dieselanlegget har tid til å starte. UPS har imidlertid ikke mulighet til å overvåke om dieselanlegget har startet eller ikke.

Dette er sannsynligvis en av de enkleste måtene å bygge en hybrid UPS-løsning for sikkerhetskopiering med både UPS- og dieselanlegg. 

 

3 260 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Sikre industrisystemene dine med DIN-monterbar, avbruddsfri strøm. Den kompakte utførelsen gir høy kapasitet uten å ta for mye plass på skinnen. En kommunikasjonsport sørger for at bakenforliggende systemer og overvåkning kan informeres om status for strømforsyningen for eventuelle tiltak.
7 570 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Champ er en UPS-serie med bred støtte for innkommende spenning, ekte to-transformering og en utgående effektfaktor på 0,9. Den har kompakt design og mikroprosessorkontroll for optimalisert pålitelighet. Champ-serien finnes i stående tårnmodeller og liggende rackmodeller
4 200 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Champ RM er en pålitelig Uninterruptible Power Supply (UPS) som kan gi kontinuerlig strømforsyning til dine viktige elektroniske enheter ved strømbrudd eller ved ustabil strømforsyning. Med en effektiv, dobbel konverteringsarkitektur, automatisk spenningsregulering og innebygd batteribackup kan Champ RM sikre at utstyret forblir beskyttet, og at dataene dine ikke går tapt. Her er en detaljert beskrivelse av hvordan Champ RM fungerer og hvilke fordeler den tilbyr.
5 440 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Custos UPS er utviklet for forretningskritiske miljøer der strømnettet er usikkert. Custos 9x finnes med bare eksternt batteri eller med internt batteri. Begge typene kan utvides med eksterne batterier. Systemet brukes i distribusjonshuber for fiber, minibanker og i forretningskritiske servermiljøer.
8 510 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Litiumbatteri for UPS eller batterilagring for rackmontering
24 320 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter