Meny

Vare.nr 20100537

Digi Remote Manager - Administrer, overvåk og konfigurer

Med Remote Manager kan du se tilkoblingshistorikk og signalkvalitet på 3G/4G-nettet som du benytter. Du kan måle leveransegraden ned på pakkenivå, se skjematisk hvordan prosessoren og minnet jobber og sjekke trafikkens gjennomstrømming. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
1 630 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Har du valgt Digis transportrutere, har du allerede gjort et valg som sørger for at du virkelig vil ha kvalitet og langsiktighet i investeringen din. Vi hos Direktronik kan prate lenge om hvorfor man skal velge Digi i stedet for å se på 3G/4G-rutere rettet mot forbrukermarkedet. Vi hører altfor ofte fra kunder som har testet mange ulike forbrukerprodukter, uten å få det de er ute etter, om det er ruteren eller programvaremiljøet. Med Remote Manager får du enda flere grunner til å velge transportruterne fra Digi. Her har du et miljø som er laget for deg med høye krav.

  Høy servicegrad

  Du eller kundene dine stoler på at du leverer med kvalitet. Med Remote Manager kan du se tilkoblingshistorikk og signalkvalitet på 3G/4G-nettet som du benytter. Du kan måle leveransegraden ned på pakkenivå, se skjematisk hvordan prosessoren og minnet jobber og sjekke trafikkens gjennomstrømming. Med alle disse parameterne får du raskt en følelse over hvor og når belastningen skjer i nettverket.

  La Remote Manager se over enhetene dine og foreslå den beste konfigurasjonen! Programmet lar deg definere en konfigurasjon som senere kan brukes til alle andre enheter. Ut fra dine toleransemarginer kan du sette opp slik at hver enhet trygt og pålitelig forteller deg når dine grenseverdier er i ferd med å passeres. Dessuten følger Digi bransjestandarder for banktransaksjoner som PCI-DSS, men også HIPAA- og NIST-sertifisering for skytjenester.

  Funksjonalitet og sikkerhet

  Lar deg opprettholde sikkerhet og funksjonalitet (f.eks. PCI, HIPAA, NIST) gjennom å definere en gullstandardkonfigurasjon, og senere skanne og utbedre eventuelle enheter som ikke lenger følger den gitte standardkonfigurasjonen.

  Helsediagnose

  Lar deg stille inn ytelsesparametere for sunne enheter og opprette rapporter og alarmer for å ligge et skritt foran nettverksproblemer.

  Programoppdateringer

  Gjør at du kan skjemalegge fastvareoppdateringer til grupper av enheter i volum

  Full tilgang

  Gir deg alle funksjoner i Remote Manager.

Alternativer for dette produktet