Meny

Vare.nr 80-3100

1588 Grandmaster i SFP-utførelse med innebygd GNSS

RADs MiCLK er verdens første Grandmaster i SFP-utførelse. Det gjør det enkelt å oppgradere eksisterende basestasjoner og back haul utstyr og gi støtte for IEEE 1588 i sitt LTE/LTE-A miljø. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
23 580 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  RADs MiCLK er verdens første Grandmaster i SFP-utførelse. Det gjør det enkelt å oppgradere eksisterende basestasjoner og back haul utstyr og gi støtte for IEEE 1588 i sitt LTE/LTE-A miljø.

  Enkelt å installere i eksisterende utstyr ved bare å plugge inn, og er klart til å distribuere frekvens og tid, MiCLK-en eliminerer behovet for å installere GPS/GNSS-antenner i hver celle og distribuerer en meget nøyaktig timing med full nettverksdekning – selv på T-bane og ved bygginstallasjoner. Ideell for små 4G installasjoner.

  MiCLK sikrer at tjenesteleverandører reduserer dramatisk sine installasjonskostnader ved å eliminere behovet for ekstra plass eller krav til strømforsyning.

  • Helt standardisert IEEE 1588 Grandmaster inklusive (ToD) for å oppfylle alle de strenge avanserte LTE-kravene.
  • Innebygd GNSS receiver (GPS/GLONASS/BeiDou)
  • Robust GNSS-backup – Opprettholder sync-informasjon i 72 timer når GNSS-mottaket misstes, ved å ta Sync-E eller IEEE 1588 informasjon fra nettverket (Assisted Partial Timing Support) for å levere fortsatt og nøyaktig synkronisering til basestasjonen.
  • Pluggbare enheter som passer alle standard SFP-porter.
  • Skalerbar løsning med støtte for opptil 64 slaveenheter.

Alternativer for dette produktet