Meny

Vare.nr 20100847

X2 til SFP+ konverteringsadapter

Nå kan du endelig dra nytte av dine gamle X2-porter igjen. Med denne adapteren konverterer du til det nyere format SFP+ med én gang. Les mer

Varianter

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet webshop 1 st
Levering 1-2 dager
2 290 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Nå kan du endelig dra nytte av dine gamle X2-porter igjen. Med denne adapteren konverterer du til det nyere format SFP+ med én gang. SFP+ er det mest tilgjengelige 10G-formatet i verden idag, noe som gir gode priser og stort utvalg av ulike modeller. Samtidig medfører den synkende etterspørselen etter de eldre tradisjonelle 10G-formatene at utvalget krymper og prisene stiger. Fremtidssikret dine X2-svitsjer ved å plugge inn adapteren i porten og velg valgfri SFP+ i stedet.

  • Oppgrader din svtisj med X2-porter.
  • Dra nytte av de lavere prisene på SFP+.
  • Reduser strømforbruket fra adapteren med en SFP+ i, enn fra en tradisjonell X2
  • Moderne kontaktering, SFP+ bruker den mindre LC-kontakten i stedet for X2-ens SC-kontakt

Alternativer for dette produktet

Direktroniks SFP-er, bedre enn merkeleverandørenes!

Alle vet det; merke-SFP-er koster skjorta. Derfor tilbyr vi på Direktronik våre helt egne ekte SFP-er. Disse har tilsvarende konfigurasjon og funksjon som merkeleverandøren, til en helt annen pris.

Til en bedre pris direkte fra lager!

Vi tilbyr ekte Direktronik-moduler for alle merker på markedet. Dette betyr at vi selv har ressursene som kreves for å programmere og justere koden slik at modulen er optimalisert for svitsjen som den skal sitte i. En gigantisk og helt unikt kodebiblioteker under stadig utvikling gir oss mer enn 40 000 ulike kombinasjoner som garanterer at du får riktig type. Ofte med samme dag levering direkte fra vårt lager i Nynäshamn.

Når du kjøper våre SFP-er inkluderes også Direktroniks gratis tekniske støtte med rådgivning og personlig service. Det innebærer at du får genuin omtanke hele veien fra bestilling til installasjon.

Slik velger du

 1. Velg varenummeret (industriell temperatur, DDM, bølgelengde, etc.)
 2. Velg konfigurasjon fra "drop-down menyen" (HP, Cisco, Juniper, H3C, etc.)

Ring hvis du har spørsmøl, 21 38 17 58. Vi er glade for å hjelpe til og svarer med én gang!