Meny

Vare.nr 133-3965

QSFP+ LR4 40G Singlemode 10km PSM 4x1310nm DDMI MPO

QSFP+ eller Quad SFP+ er en 4-kanas 10Gbps-modul for 40Gbps trafikk på Ethernet, Fiber Channel og QDR Infiniband. Denne PSM-versjonen (Parallel singlemode) har fire frittstående 10Gbps kanaler på 1310nm og gir deg opp til 10km rekkevidde. Merk at modulen leveres med MPO-kontakt og ikke den vanlige LC-kontakten. Rådfør deg med oss hvis du er usikker, vi tar ikke ekstra betalt for gode råd. Les mer

Varianter

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
4 830 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  QSFP+ eller Quad SFP+ er en 4-kanas 10Gbps-modul for 40Gbps trafikk på Ethernet, Fiber Channel og QDR Infiniband. Denne PSM-versjonen (Parallel singlemode) har fire frittstående 10Gbps kanaler på 1310nm og gir deg opp til 10km rekkevidde. Merk at modulen leveres med MPO-kontakt og ikke den vanlige LC-kontakten. Rådfør deg med oss hvis du er usikker, vi tar ikke ekstra betalt for gode råd.

  PSM-versjonen gjør at du like godt som å bruke den for 40Gbps akkumulert båndbredde kan dele den opp til fire frittstående 10Gbps-kanaler. For dette trenger du bare en MPO-LC fordelingskabel som du finner underMPO Fiberkabler

 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  QSFP
  Connector
  MPO
  Interface
  Singlemode
  Data rate
  40Gbps
  Range *
  10
  DDMI
  Yes

Alternativer for dette produktet

 
MPO-kabling er en praktisk optisk løsning når behovet for stadig større båndbredde har økt i datasentrene. En effektiv måte å tilby 40 GB og 100 GB med høy ytelse på. En kabel inneholder 8 fiber eller 4 stk duplekskanaler i hver kontakt, noe som sparer mye penger og plass i datasentrene. Denne kabelen har APC-sliping som er vanlig på moduler av typen QSFP+/QSFP28 med MPO-kontakt.
1 460 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
MPO-kabling er en praktisk optisk løsning når behovet for stadig større båndbredde har økt i datasentrene. En effektiv måte å tilby 40 GB og 100 GB med høy ytelse på. En kabel inneholder 8 fiber eller 4 stk duplekskanaler i hver kontakt, noe som sparer mye penger og plass i datasentrene. Denne kabelen har APC-sliping, som er vanlig på QSFP+/QSFP28-moduler med MPO-kontakt, OBS med UPC-slipt MPO-kabel blir dempingen opptil 5 dB.
1 310 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter