Meny

Vare.nr 133-4103

GBIC Multimode 1.25Gbps

GBIC som i GigaBit Interface Converter brukes av og til synonymt med SFP siden begge normalt gjelder 1Gbps trafikk men er to ulike generasjoner av optiske moduler med helt ulike fysiske mål. GBIC-en Les mer

Varianter

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet webshop 3 st
Levering 1-2 dager
576 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  GBIC som i GigaBit Interface Converter brukes av og til synonymt med SFP siden begge normalt gjelder 1Gbps trafikk men er to ulike generasjoner av optiske moduler med helt ulike fysiske mål. GBICen var den første pluggbare modulen for Gigabit og ble introdusert allerede i slutten av 90-tallet kort etter at standarden for Gigabit Ethernet 802.3z ble offisiell. I mange år har markedet vært helt dominert av den mye mindre SFP-modulen og GBIC finnes bare i eldre utstyr.

  GBIC Multimode (SX) 1.25Gbps

  1000Base-SX gjelder kun for multimode-fiber og avstanden avhenger av hvilken fibertype som brukes. 220m med 62,5/125 (OM1), 550m med standard 50/125 (OM2) men hel topp til og over 1km med laseroptimalisert OM3 eller OM4. Kontakt oss hvis du er usikker på hva slags fiber du har.

 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  GBIC
  Connector
  SC
  Interface
  Multimode
  Data rate
  1.25Gbps
  Wavelength TX/RX
  850
  Range
  0,55

Alternativer for dette produktet

Direktroniks SFP-er, bedre enn merkeleverandørenes!

Alle vet det; merke-SFP-er koster skjorta. Derfor tilbyr vi på Direktronik våre helt egne ekte SFP-er. Disse har tilsvarende konfigurasjon og funksjon som merkeleverandøren, til en helt annen pris.

Til en bedre pris direkte fra lager!

Vi tilbyr ekte Direktronik-moduler for alle merker på markedet. Dette betyr at vi selv har ressursene som kreves for å programmere og justere koden slik at modulen er optimalisert for svitsjen som den skal sitte i. En gigantisk og helt unikt kodebiblioteker under stadig utvikling gir oss mer enn 40 000 ulike kombinasjoner som garanterer at du får riktig type. Ofte med samme dag levering direkte fra vårt lager i Nynäshamn.

Når du kjøper våre SFP-er inkluderes også Direktroniks gratis tekniske støtte med rådgivning og personlig service. Det innebærer at du får genuin omtanke hele veien fra bestilling til installasjon.

Slik velger du

 1. Velg varenummeret (industriell temperatur, DDM, bølgelengde, etc.)
 2. Velg konfigurasjon fra "drop-down menyen" (HP, Cisco, Juniper, H3C, etc.)

Ring hvis du har spørsmøl, 21 38 17 58. Vi er glade for å hjelpe til og svarer med én gang!