Meny

Vare.nr 133-4106

GBIC Cu kobbar 1.25Gbps

GBIC som i GigaBit Interface Converter brukes av og til synonymt med SFP siden begge normalt gjelder 1Gbps trafikk men er to ulike generasjoner av optiske moduler med helt ulike fysiske mål. Les mer

Ser du ikke oppsettet? Kontakt oss - vi hjelper deg til riktig løsning!
Tilgjengelighet webshop 3 st
Levering 1-2 dager
406 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  GBIC som i GigaBit Interface Converter brukes av og til synonymt med SFP siden begge normalt gjelder 1Gbps trafikk men er to ulike generasjoner av optiske moduler med helt ulike fysiske mål. GBICen var den første pluggbare modulen for Gigabit og ble introdusert allerede i slutten av 90-tallet kort etter at standarden for Gigabit Ethernet 802.3z ble offisiell. I mange år har markedet vært helt dominert av den mye mindre SFP-modulen og GBIC finnes bare i eldre utstyr.

  GBIC Kobber RJ45

  1000Base-T med RJ45-tilkobling i form av en GBIC som passer i samme utstyr som tilsvarende for fiber. Legg merke til at enkelte svitsjer krever at hastigheten bestemmes i svitsjens setup før modulen motneres, spesielt når man skal bruke en 10/100/1000BaseT kobber-SFP for 100 eller 10Mbps.

 • Teknisk spesifikasjon

  Model SFP
  GBIC
  Connector
  SC
  Interface
  Copper
  Data rate
  1.25Gbps
  Range
  0,1

Alternativer for dette produktet

Direktroniks SFP-er, bedre enn merkeleverandørenes!

Alle vet det; merke-SFP-er koster skjorta. Derfor tilbyr vi på Direktronik våre helt egne ekte SFP-er. Disse har tilsvarende konfigurasjon og funksjon som merkeleverandøren, til en helt annen pris.

Til en bedre pris direkte fra lager!

Vi tilbyr ekte Direktronik-moduler for alle merker på markedet. Dette betyr at vi selv har ressursene som kreves for å programmere og justere koden slik at modulen er optimalisert for svitsjen som den skal sitte i. En gigantisk og helt unikt kodebiblioteker under stadig utvikling gir oss mer enn 40 000 ulike kombinasjoner som garanterer at du får riktig type. Ofte med samme dag levering direkte fra vårt lager i Nynäshamn.

Når du kjøper våre SFP-er inkluderes også Direktroniks gratis tekniske støtte med rådgivning og personlig service. Det innebærer at du får genuin omtanke hele veien fra bestilling til installasjon.

Slik velger du

 1. Velg varenummeret (industriell temperatur, DDM, bølgelengde, etc.)
 2. Velg konfigurasjon fra "drop-down menyen" (HP, Cisco, Juniper, H3C, etc.)

Ring hvis du har spørsmøl, 21 38 17 58. Vi er glade for å hjelpe til og svarer med én gang!