Meny

Vare.nr 20102574

Wi-FI 6 tilgangspunkt for utendørs bruk

Bytt opp WLAN slik at det rekker helt ut ved hjelp av Ruijies Wi-F 6-forberedte RG-AP680(CD). Når man legger nett utendørs, kan det være lurt å bruke fiber, slik at man kan få lengre strekk enn kobberkabelens 100 m. Med enhetens SFP-tilkobling kan du koble til fiber isteden. Hvis du har kortere avstand og har planlagt å bruke kobberkabelen til tilkobling, kan du naturligvis gjør det ved hjelp av enhetens RJ45-port isteden. Enheten er IP68-klassifisert og beskytter utstyret godt gjennom det robuste, ytre skallet. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 2-9 dager
4 570 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Bygg ditt WLAN slik at det når helt ut ved hjelp av Ruijies Wi-Fi 6-klare RG-AP680(CD). Når man legger nett utendørs, kan det være lurt å bruke fiber, slik at man kan få lengre strekk enn kobberkabelens 100 m. Med enhetens SFP-tilkobling kan du koble til fiber isteden. Hvis du har kortere avstand og har planlagt å bruke kobberkabelen til tilkobling, kan du naturligvis gjør det ved hjelp av enhetens RJ45-port isteden. Enheten er IP68-klassifisert og beskytter utstyret godt gjennom det robuste, ytre skallet.

  20102574 anslutningar.jpg

  Enheten bruker dual band dual radio 802.11ax med opptil fire samtidige strømmer (MU-MIMO) gjennom den innebygde antennen. Enheten klarer en båndbredde på maksimalt 2,4 Gbps over 2,4 Ghz og 5 Ghz.

  OFDMA (Orthogonal frequency-divison multiple access)

  Dette kan høres mye mer komplisert ut enn det er. Teknologien er en standard som skal være inkludert i Wi-Fi 6, men den tåler en nærmere titt, siden det er en av forbedringene som har blitt gjort sammenlignet med den forrige standarden. Frekvenskanalen deles helt enkelt inn i flere, men mindre og underliggende kanaler, der hver bruker bruker én eller flere. Ved å deretter tillate at flere brukere kan sende samtidige pakker i samme kanaler, deles disse igjen opp automatisk i de underliggende. På den måten belaster man ikke verken tilgangspunktet eller nettverket, og opplevelsen blir lynrask og uten forsinkelser for brukeren som er koblet til!

  Installasjonssettet medfølger

  Leveres med et justerbart monteringssett, slik at du enkelt kan feste det i et rør. Tilgangspunktene kan enkelt justeres (totalt 60°) for å tilpasses forskjellige scenarier.

  20102574 installationsbild.jpg

  I tillegg er også livstidslisensen på cloud-service inkludert uten ekstra kostnad! Les mer om cloud-service-tjenesten her

   

 • Tilbehør

  386 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Trådlös standard
  802.11ax WiFi 6
  Frekvensområde
  2.4GHz/5GHz
  Avtagbar antenn
  Nej
  PoE Typ
  PD
  Utökat driftsförhållande
  -40/+65
  Inomhus/utomhus
  Utomhus
  Produkttyp
  Accesspunkt
  PoE Standard
  802.3af/at -> 30W
  Antenntyp
  Riktad
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20102578
802.11ax dual band
3 650 NOK eks. mva
 
Universalt 90-graders veggfeste av værbestanding aluminium. Perfekt for montering av antenner, overvåkningskamera, paraboler, og annet utendørs utstyr.
386 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter