Meny

Vare.nr 20102578

Wi-Fi 6-tilgangspunkt for innendørs bruk MU-MIMO

Flaggskipet i Ruijies sortiment av tilgangspunkter, som gir en komplett innendørsløsning med den innebygde IOT-modulen, som enkelt kan kommunisere med annet smart utstyr i nærheten. Enheten håndterer dual band – dual ratio (2 x 2:2 med 2,4 Ghz samt 4 x 4:4 med 5 Ghz og opptil seks samtidige strømmer). Med maksimal båndbreddegjennomstrømning på 5,2 Gbps danner det grunnlaget for avbruddsfritt og interferensfritt miljø for tilkoblede klienter. Enhetene håndterer opptil 1024 tilkoblede klienter. Les mer

Tilgjengelighet 0 st
Levering 2-10 dager
7 230 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Flaggskipet i Ruijies sortiment av tilgangspunkter, som gir en komplett innendørsløsning med den innebygde IOT-modulen av BLE-standard, som enkelt kan kommunisere med annet smart utstyr i nærheten. Enheten håndterer dual band – dual ratio (2 x 2:2 med 2,4 Ghz samt 4 x 4:4 med 5 Ghz og opptil seks samtidige strømmer). Med maksimal båndbreddegjennomstrømning på 5,2 Gbps danner det grunnlaget for avbruddsfritt og interferensfritt miljø for tilkoblede klienter. Enhetene håndterer opptil 1024 tilkoblede klienter.

  Enheten har tre Gigabit-porter (+ en konsollport) som kan brukes der ditt faste, kablede nettverk begynner. En av disse portene er utstyrt for IOT-kommunikasjon, og har derfor også sårt tiltrengt PoE ut.

  Styring og kontroll av tilgangspunktene.

  Alle Ruijies enheter kan styres på flere forskjellige måter, helt individuelt eller i gruppe, ved hjelp av Ruijies cloud-tjenester eller controllers. Hvordan du bruker den, vil enheten registrere selv, så du slipper å gå gjennom den kompliserte prosessen som ofte umiddelbart krever direkte konfigurasjonstiltak med masse tidkrevende omstarter av hver enhet som resultat. Hvis man har flere enheter og vil oppnå høy sikkerhet, anbefales det alltid å bruke en sentralisert controller-enhet, slik at du får enda bedre kontroll over Wi-Fi-nettet.

  Public cloud-modus: Ruijie cloud er en tjeneste for Wi-Fi-nett i mindre bedrifter. Den lar deg konfigurere en startside og generere permanent tilgang for de ansatte og midlertidig tilgang for gjester (PPSK). Identifisering av brukeren kan gjøre spå mange måter, inkludert ved hjelp av Facebook. I tillegg kan du som er administrator, bruke Ruijies app for å administrere tilgangen for de riktige personene (lastes ned gratis på telefonen). 

  Hybrid cloud-modus: her bruker du både kontrolleren og skytjenesten til å skape et trygt miljø. Dette er for litt større bedrifter, campus eller offentlige bygninger som trenger støtte på ett eller flere steder med opptil 500 tilgangspunkter per klynge. Dette gir deg enda flere gode funksjoner, siden du enkelt kan konfigurere en enkeltperson, en gruppe eller alle enheter, samtidig som du kan overvåke dem. Du kan også bruke den innebygde AI-funksjonen. Den optimaliserer det trådløse nettverket basert på belastning i forskjellige deler av nettverket til forskjellige tider på døgnet. Dette sparer mange timer for deg som har andre ting å bruke arbeidsdagen på enn å analysere og endre manuelt for å sikre et optimalt miljø.

  For du trenger jo faktisk vanligvis å justere dette selv i ditt Wi-Fi-nettverk. Og den innstillingen man har gjort, blir liggende uavhengig av hvordan bruksmønsteret har forandret seg over tid. Det er ikke å optimalisere Wi-Fi-nettverket fullt ut. Dette er en av de fine detaljene vi liker med Ruijies løsninger!

  Private cloud-modus: Rettet mot ISP/MSP, myndigheter eller internasjonale selskaper med forskjellige kundenettsteder og krav til integrasjon av fakturerings-, portal- og sikkerhetssystemer. RG-MACC støtter enhetlig enhetsadministrasjon, ikke bare for trådløse tilgangspunkter, men også for switcher og gatewayer.

  For deg som er administrator og bruker Ruijie WIS cloud service, finnes også Ruijie MOHO-app for å teste Wi-Fi-nettverket. Her kan du undersøke hastighet og gjennomføre en multi point-test, for å nevne noe. Gjennomtenkt ned i hver minste detalj!

  Se Tolly-rapporten, som du finner under dokument. Den viser hvordan Ruijie gruser konkurrenter som Huawei, Aruba og Ruckus. Ruijie har et stort utvalg av Wi-Fi 6-produkter og er Kinas ledende produsent av Wi-Fi-produkter, foran for eksempel Huawei.

 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

Vare.nr 20102561
802.11ax dual-band Wifi6, inkl cloud service livstidslicens
2 530 NOK eks. mva
Vare.nr 20102572
802.11ax, dual band, inkl cloud service livstidslicens
2 250 NOK eks. mva
Vare.nr 20102574
802.11ax, wifi6, dualband, SFP, livstids cloud servicelicens
4 270 NOK eks. mva
Vare.nr 20102587
6x1000TX, 2xkombo 1000TX/SFP
23 160 NOK eks. mva