Meny

Vare.nr 20101708

Switch for autonome systemer – tilsett solcellepanel og batteri

Bygg et kompakt og helt selvforsynt system (off grid) med switchen som bare trenger batteri og solcellepanel for å bli komplett. Med PoE strømforsyner du etterliggende utstyr, og med en to SFP-porter for Gigabit kan du enkelt koble den til et fibernett, eller bruke den til en ekstra kobberport, avhengig av hvilken SFP-modul du velger å utstyre switchen med. Les mer

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering 10-14 dager
9 070 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Bygg et kompakt og helt selvforsynt system (off grid) med switchen som bare trenger batteri og solcellepanel for å bli komplett. Med PoE strømforsyner du etterliggende utstyr, og med en to SFP-porter for Gigabit kan du enkelt koble den til et fibernett, eller bruke den til en ekstra kobberport, avhengig av hvilken SFP-modul du velger å utstyre switchen med.

  Switchen leveres med innebygd kontroller for solcellepanel, og du trenger bare å koble til batteri og selve solcellepanelet.

  20101708 baksidan med förklaring.jpg

  På forsiden av switchen sitter det åtte PoE-kompatible (maks. 30 W/port) RJ45-porter som gjør det enkelt å levere både strøm og data til nettverkstilkoblet, bakenforliggende utstyr. Switchen har innstillingsmuligheter, og den kan konfigureres for å overvåke og behandle datatrafikken din.

  • 8x10/100/1000Base-T, 2x1000Base-X (SFP)
  • Kan stilles inn via nett, CLI -Telnet, TFTIP, console, SNMP, RMON
  • Tar seg av PoE med tidsstyring, PoE watchdog-funksjonalitet, portbalansering av PoE
  • Håndterer for eksempel QoS, IGMP og DHCP snooping samt Vlan
  • Fungerer i temperaturer mellom –20 og +55 °C
 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  RJ45/SFP
  PoE Standards
  802.3af/at -> 30W
  Layer (OSI)
  Layer2
  Managed
  Managed
  Strömstyrka
  12 - 36 VDC
  Total amount ports *
  10
  Port rate
  10/100/1G
  Uplink Port Rate
  1G
  PoE
  Ja
  Protocols
  VLAN
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Switchen for selvforsynende systemer inneholder både PoE-switch og batterilader med tilkobling for solcellepaneler i én kompakt enhet. Du trenger bare å koble til et batteri og et solcellepanel for å få et komplett, selvforsynende datanettverk, inkludert strømforsyning til tilkoblet utstyr via Power Over Ethernet.
2 650 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter