Meny

Vare.nr 20117387

Direktronik Connect Unmanaged

Med Direktronik Connect kan du enkelt øke antall plasser i for eksempel en bordgruppe, uten å måtte trekke flere kabler i eksisterende kabelkanaler. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 6 st
Levering 1-2 dager
402 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Disse kantsvitsjene (også kalt edge) passer godt i utkanten av nettverket ditt. Koble til den eksisterende kabelen, og koble deretter til opptil 16 enheter for en smertefri opplevelse.

  Svitsjen administreres og leveres med mange smarte funksjoner som gjør at både du og supportpersonalet kan spare tid og dermed ressurser som kan brukes på mer prioriterte saker.
  Enten du bare trenger flere porter eller strøm til ett tilgangspunkt, gjør disse svitsjene jobben til en lek.


  SFP - Fiber uten problemer


  Etter hvert som fiber blir mer og mer vanlig, har de fleste svitsjer også SFP-spor, slik at du kan bruke både Single Mode og Multimode SFP-er til å bruke disse som uplink-porter eller koble til andre enheter som er flere kilometer unna.


  PoE - Strømforsyning uten adaptere


  Selvfølgelig kan du også koble til IP-telefoner, tilgangspunkter eller noe annet drevet av PoE. Svitsjene oppdager selv om enheten du kobler til vil ha strøm gjennom PoE eller ikke, slik at du aldri trenger å bekymre deg for at en enhet som ikke har PoE, bryter sammen ved å få strøm fra feil retning.


  Watchdog - Supportteknikerens beste venn


  For å gjøre det enklere for teamet på IT-support leveres enheten med Watchdog. Watchdog er en funksjon som sjekker om den PoE-tilkoblede enheten reagerer på ping, og i det usannsynlige tilfellet at PoE-enheten har hengt seg, blir PoE-forsyningen ganske enkelt brutt og slått på igjen.
  Dette gjør at enheten starter på nytt og begynner å fungere som tiltenkt igjen, alt før IT-support rekker å få en servicehenvendelse. Smidig!

   

  CCTV - Se kameraet langveisfra


  Skulle du ha et IP-kamera langt unna, kan du bruke CCTV-funksjonen til å bryte 100m-grensen som finnes på Ethernet og forsyne et kamera med strøm og data som er opptil 250 meter unna.

   

  Hastighet som spenner over epokene


  Med sin gigabitkapasitet går filoverføringer eller Teams-møtet raskt og uten forstyrrelser. Selvfølgelig leveres svitsjene med autosensing-teknologi
  Så du kan koble til eldre utstyr som kanskje bare har eldre og lavere hastighet på 10 eller 100 mbit.


  Funksjoner


  Pro-serien er nettadministrerte svitsjer med layer 2-funksjonalitet som VLAN, RSTP, LACP, IGMP og mye mer.
  Les gjerne mer om de ovennevnte funksjonene her

   

 • Lære mer

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  RJ45
  PoE Standards
  802.3af/at -> 30W
  Managed
  Unmanaged
  Form factor
  Desktop
  Total amount ports *
  5
  Port rate
  10/100/1G
  Uplink Port Rate
  1G
  PoE
  Yes
  PoE Power Budget *
  40
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

479 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Borrelåsbånd i flere farger, og som du enkelt kan klippe til ønsket lengde. Kan brukes til de fleste oppgaver der du må bunte kabler.
169 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Den første virkelig gjennomtenkte hakefrie Cat6A patchkabelen på markedet hittil. En tynn, støpt plastbue med flenser på begge sider av festet sørger for at minimal kraft trengs for å løsne kontakten. Samtidig utgjør flensene den støtten plastuben trenger for å ikke skli av festet når kabelen trekkes bakveien på trange steder og kabelvaser.
49,30 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Lad mobiltelefoner og nettbrett mens du surfer på Internett. Det finnes tre forskjellige varianter, med rett eller vinklet USB-C-kontakt samt med høyere utgående PoE-effekt. Disse 10/100 Mbps-nettverksadapterne leverer både strøm- og nettverkstilkobling til USB-C-enheter i nettverk som har Power over Ethernet via PoE-standarden IEEE802.3at eller lavere
695 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter