Meny

Vare.nr 119-0316

Dobbeltsidig analog nettverksklokke med PoE

Med den dobbeltsidige analoge nettverksklokken kan du forsyne hele bygget med korrekt tid uten å trenge verken separat strømforsyning eller serieport – kun nettverkskabel. Perfekt i korridoren på skoler og i offentlige bygg Les mer

Varianter

Tilgjengelighet webshop 0 st
Levering >21 dager
5 839,50 NOK 6 870 NOK Listpris eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Med analoge klokker fra amerikanske Novanex kan du forsyne hele bygget med korrekt tid, uten å behøve verken separat strømforsyning eller serieport, kun en nettverkskabel. De støtter PoE i henhold til 802.3af og tidsprotokollen SNTP (Simple Network Time Protocol), og passer altså både våre egne og andre tidsservere på markedet.

  Den dobbeltsidige klokken krever bare en nettverkskabel. Det frigjør en port på switchen og gjør at du slipper å trekke doble nettverkskabler. 

  Tydelige visere for god lesbarhet

  Den 30 cm (12 tommer) store klokken har tydelige svarte tall og et svært gjennomsiktig og uknuselig glass av polykarbonat for best mulig lesbarhet og beskyttelse mot støt. Minutt- og timeviserne er svarte, mens sekundviseren er mørkerød.

  Svært enkel å installere

  Hvis du allerede har en NTP-server, finner klokken den automatisk. Hvis ikke, konfigurerer du den via Telnet. Hvis Ethernet-switchene dine ikke støtter PoW (Power over Ethernet), må du kjøpe separate «injektorer» eller bytte til en PoE-switch i nettverket. Ellers er det bare å koble til Ethernet-kabelen og sette i gang.

  • God synlighet
  • Robust hus
  • Får strøm fra nettverkskabelen, og trenger ingen separat strømadapter
  • Tiden stilles automatisk av SNTP-serveren, og ingen programvare er nødvendig
  • Stor nøyaktighet på cirka 200 millisekunder
  • For innendørs bruk, 0 til + 40 °C
  • Tilgjengelig i ensidig modell for montering flatt mot vegg
 • Tilbehør

  312 NOK eks. mva
  Finnes i flere varianter
 • Lære mer

 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
Stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur hvis du vil. Passer like bra utendørs, IP66, som innendørs. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på opptil 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer.
4 310 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Ekstra stor og tydelig informasjon med nettverkstilkoblet LED-display. Finnes i modeller med fire og seks tall. Med vår serie nettverksklokker/temperaturtavler for utendørs bruk, IP67, er du alltid oppdatert med riktig tid, og også med riktig temperatur, om du vil. Forskjellige størrelser for forskjellige behov. Med de større modellene ser du tiden på mer enn 100 meters avstand. Kan også kobles til sirene/høyttaler for alarmsignal, for eksempel i skolegården når friminuttet er over. Passer i idrettshaller, kjøpesentre, svømmehaller, lagerlokaler, i skolegården eller alle typer offentlige utemiljøer.
11 810 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 119-0314
Analog, diameter: 29,5cm
4 270 NOK eks. mva
 
Med OnTime digitale klokker fra Inova kan du stille inn hele bygningen til korrekt tid, uten å behøve hverken strømforsyning eller serieport, kun en nettverkskabel. De støtter PoE etter 802.3af og tidsprotokollen SNTP og er egnet for både våre egne som andre tidsservere på markedet.
6 690 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Tilbehør du kan bruke når du skal montere fire- eller sekssifret nettverksklokke i krevende miljøer. Innkapslingen beskytter klokken mot vann, støv, olje, korrosjon og annen ytre påvirkning. NEMA 4X-klassifisert, IP66/67 og produsert av polykarbonat.
3 655 NOK 4 300 NOK Listpris eks. mva
Finnes i flere varianter