Meny

Vare.nr 133-1163

Mediekonverter gigabit med OAM, DualSpeed og fibertrommel

OAM 802.3ah i mediakonvertereren gir deg mulighet til å overvåke fjernendens status på en bredbåndseffektiv måte uten krevende protokoll som SNMP. Konverteren kan også overvåkes på tradisjonell måte med SNMP V1 og V2 samt innebygd webserver og Telnet. Slik kan du motta alarmer eller lese av hendelser enten via e-post-trap eller SNMP-trap. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 0
Levering 2-10 dager
0 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  OAM 802.3ah (drift, administrasjon, vedlikehold) i mediekonverteren gir deg mulighet til å overvåke fjernenhetens status på en båndbreddeeffektiv måte uten krevende protokoller som SNMP. Det er først og fremst i forbindelse med feilsøking der nytten av OAM er størst, da man kan konstatere om en feil kommer av det tilkoblede utstyret eller mediekonverteren, og dermed forhindre kostbar feilsøking pga. feil på kundens utstyr. Men også annen mer spesifikk data, som for eksempel en ødelagt strømforsyning samt annen leverandørspesifikk informasjon kan utveksles mellom enhetene.

  Dual Speed på fibersiden automatiserer migreringen til Gigabit

  Enheten stiller seg automatisk inn på svitsjens hastighet og dermed slipper man kostbare utskiftinger av utstyr i fjernenden. Bytt bare ut den sentrale maskinvaren, så bytter konverteren over til Gigabit helt automatisk!

  Også SNMP og web

  Konverteren kan også overvåkes på tradisjonell måte med SNMP V1 og V2 samt innebygd webserver og Telnet. Slik kan du motta alarmer eller lese av hendelser enten via e-post-trap eller SNMP-trap.

  Enhetens ytre består av et robust metallytre der den ved hjelp av displayets indikatorer lett kan avleses i front i perfekt stilling for veggmontering. På baksiden finnes såkalte "nøkkelhull" som gjør det enkelt for deg å feste enheten med passende skruer i veggen. Innenfor lokket sitter en fibertrommel montert for at du lett skal kunne rulle opp din eksisterende overskuddsfiber og koble til SC-kontakten, som selvfølgelig også sitter beskyttet innenfor. Merk at i modellen med bestillingsnummer 33-1169 finnes det et tomt spor for en SFP. Det kobler man til med en LC-kontakt på fiberen.

  • 802.3ah OAM, SNMP V1 & V2, Telnet
  • Støtte for Q-in-Q, loop-back og diagnostisering
  • MAC-adressefiltrering
  • Varsler via e-post- eller SNMP-trap
  • Støtte for "Dying Gasp" (alarm ved strømbrudd)

Alternativer for dette produktet