Meny

Vare.nr 133-4735

10G multikonverter i miniformat, 3R-bølgelengde, type og fart

Er dette den minste 10G-konverteren på markedet? Med sine mål på 20 x 90 x 58 mm, fortjener enheten en plass på listen. Til tross for det beskjedne formatet, er enheten nøyaktig det du forventer av en OEO-konverter (optisk-elektrisk-optisk). Den har 3R-funksjonalitet (re-timing, re-shaping, re-amplifying) for optimale lenkeforhold. Les mer

Varianter

Tilgjengelighet 1
Levering 1-2 dager
4 230 NOK eks. mva
 • Produktbeskrivelse

  Er dette den minste 10G-konverteren på markedet? Med sine mål på 20 x 90 x 58 mm, fortjener enheten en plass på listen. Til tross for det beskjedne formatet, er enheten nøyaktig det du forventer av en OEO-konverter (optisk-elektrisk-optisk). Den har 3R-funksjonalitet (re-timing, re-shaping, re-amplifying) for optimale lenkeforhold.

  Den fungerer også som repeater for lange avstander der man ønsker å hoppe i flere trinn. Enheten har 2 stk. SFP+-spor og støtter SDH/SONET, TM-64/OC-192m 10G Fiber channel, 10G Ethernet osv, og brukes i SAN/LAN/MAN/WAN i bruksområder for telekom, R&D/lab-virksomhet og datasenter, for å nevne noe. Enheten kan håndtere hastigheter fra 8,5 til 11,7 Gbps, og den støtter også Loopback og jumbo frames.

 • Teknisk spesifikasjon

  Interface
  SFP+
  Power input
  5V DC
  Rate
  10GBase
 • Dokumenter

Alternativer for dette produktet

 
10 Gigabit Ethernet på kobber kan nå endelig brukes på SFP+. De fleste merkevareprodusentene har ikke dette i sitt sortiment, og derfor identifiserer denne seg som en SFP+ SR, DAC eller lignende for å fungere korrekt.
1 200 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter