Meny

Detaljhandel overvåking

I gjennomsnitt reduseres svinnet i butikken med 78 % når man installerer kameraer, så hvem har egentlig råd til å la være?

Gjennomsnittlig reduserer avfall i butikken med 78% når kameraene er installert, mener handel Institute en fersk rapport, så som har råd til å gi opp? Samtidig må du komme til den riktige stemningen, investert i ny innredning og er forsiktig med detaljene for å maksimere resultatet så langt både fantasi og budsjett lov..

Hvis man lar kameraet være en del av interiøret, opprettholder man synligheten, men uten å gjøre den avskrekkende iøynefallende.

Da vil man ikke gi kundene følelsen av å ufrivillig være en del av Big Brother, men likevel skal de som besøker butikken for å rekognosere, skjønne at overvåkningen er effektiv. Synes, men ikke forstyrre.

Løsningen er en godt balansert installasjon som oppfyller de to hovedkravene: Identifisering og oversikt uten å være påtrengende for de ærlige, men tilstrekkelig tydelig for de få tyvene.

Øyekontakt garanterer identifisering - plasser kameraet i dørkarmen.

De takmonterte kameraene er nødvendige for å få overblikk og for å dokumentere hendelsesforløp, men når man i neste trinn skal identifisere enkeltpersoner, må kameraene se gjesten i øynene. Den mest effektive og minst iøynefallende måten å plassere det på, er i døråpningen, i dette tilfellet kamuflert av tapen for vurdering av lengde som mange allerede er vant til å se.

Fish-Eye er maksimalt plassbesparende og perfekt når man ikke har mulighet til å velge innfelt montering

Med Fish-Eye dekker man alle synlige overflater fra ett sted, og på den måten kan man redusere det totale antallet kameraer. De er tynne og ligger flatt mot taket, noe som også gir et integrert inntrykk. En skjult krans med infrarøde pærer lyser opp om natten og gir denne modellen et overtak sammenliknet med de innfelte, som ikke kan brukes når det er helt mørkt.

[Din omsetning per år x 0,0138 x 0,78 = Ditt budsjett ]

Ja, du kan raskt regne ut en kameraløsning. Hvis du har omsetning på to millioner, sparer du mer enn 20 000 i året. Iallefall statistisk sett. Kanskje er din bedrift mer utsatt en dette?

 
19" teknisk skap, den perfekte løsningen til mindre installasjoner. Fin og praktisk, i mange størrelser og to farger, grå eller svart samt med glass eller metalldør. Leveres flatpakket for enkel transport og installasjon.
1 110 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
10" teknisk skap. Den perfekte løsningen for installasjon og for å beskytte følsomme enheter. Tilpasset mange forskjellige bruksområder innen IT, overvåking, alarm, TV og LAN – altså utstyr som ikke krever 19" montering.
797 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Teknisk ramme / profil. Når sikkerheten ikke er det viktigste, men du likevel vil montere utstyret profesjonelt på veggen, er dette den riktige løsningen. Veggrammen finnes i 2, 3, 4 og 6HE med dybde på 330 mm.
298 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Når man har valgt leverandør av internett, TV og telefon, så trenger man et sted å oppbevare utstyret. Her kan du velge mellom to størrelser med seks eller tolv RJ45-uttak for Keystone-kontakter (medfølger ikke) og plass til hylle til utstyret ditt. Har også plass til strømuttak for 2 x 230 V eller 4 x 230 V (medfølger ikke).
1 470 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Mange ganger har du sikkert lurt på hvordan man på enklest mulig måte kan oppbevare alt på samme sted og på en enkel måte. Nå finnes det kabinett som er tilpasset overvåkningsutstyret ditt. Her får du et kabinett med plass til det meste, inkludert switch, strømlist, NVR/DVR, skjerm og andre ting.
4 220 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 138-0100
Smart og praktisk veggskap
3 050 NOK eks. mva
Vare.nr 20102430
Säker förvaring av mobiltelefoner
4 180 NOK eks. mva
 
Installasjoner når du ønsker minimal monteringsdybde. Vertikalt teknisk skap for 19" utstyr, 2 eller 3HE og monteringsdybde for utstyr på 350 mm gir gode muligheter når du har plassmangel, bruker bare 150 eller 180 mm dybde.
1 680 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Teknisk skap til mindre kontorer eller hjemmet. Så fint når man enkelt kan kapsle inn utstyret sitt.
273 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Tredelt teknisk skap for fiberfordeling. Spesialutviklet for FTTH-markedet (Fiber To The Home), der du enkelt kan holde kundens og distributørens del adskilt.
1 100 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
 
Kun 180 mm dypt teknisk skap for installasjon der det er begrenset med plass. To muligheter for 19” montering (3 og 4HE) av utstyr gir stor fleksibilitet.
1 330 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter
Vare.nr 20109787
Säkerhetslåda 19"/vägg, B482xH125xD422 mm
965 NOK eks. mva
 
Et mindre og mer praktisk fiberskap med plass til 6 x LC quad- eller 6 x SC duplex-adaptere. Finnes i to størrelser og i både svart og grå farge.
384 NOK eks. mva
Finnes i flere varianter